lauantai 19. toukokuuta 2018

Blogisisarten miitti Helsingissä

Toinen luonnoskansiossa jumittanut postaus viimein julki! Huhtikuussa tavattiin taas Blogisisarten kanssa, tällä kertaa Helsingissä. Ensimmäinen porukan miittihän oli syksyllä Tampereella. Päivän ohjelma oli taas mukava sekoitus kulttuuria, ruokaa, shoppailua ja leppoisaa jutustelua.

Tapasimme lounasaikaan Atenemiumin kahvilassa ja sitten kävimme tsekkaamassa museon näyttelyt. Perusnäyttelyn olinkin jo museokortillisena pääkaupunkiseutulaisena nähnyt, mutta oli mukavaa, että miitin myötä tulin nähneeksi myös nyt jo päättyneen Adel Abidinin History wipes -näyttelyn.


Kulttuuripläjäyksen jälkeen ohjelmassa oli tutustuminen Lush-kosmetiikkakauppaan Citycenterissä. Vaikka usein kuljenkin kaupan ohi sieltä leijailevia tuoksuja tuoksutellen, tuotteet ovat jääneet aika vieraiksi, sillä muutamien kokeilujen ja yleisvaikutelman takia olen olettanut, että kaikki siellä on todella vahvasti hajustettua. Olikin opettavaista päästä kuulemaan vähän tarkempia tietoja tuotteista ja hypistelemään ja testailemaan kaikenlaista myynnissä olevaa. Mielikuvani muuttui paljon positiivisemmaksi: Vaikka kaupassa toki leijailikin melkoinen aromi, jota en migreeniherkille voi suositella, tuotteista löytyy myös hyvin miedosti tuoksuvia, ja ketjun eettiset ja ekologiset periaatteet ovat lämpimästi kannatettavia.


Saimme pari tuotetta testiin ja jotakin pientä ostinkin, ja ensikokeilujen jälkeen ainoastaan "kylpypommi" on ennakkoluuloni mukaisesti niin voimakastuoksuinen, että tuoksahtaa kylppärissä jopa pakkauksensa läpi. Siellä se odottaa, että teen siitä jalkakylvyn sitten kun lomani viimein alkaa. Muut tuotteet - naamio, suihkugeeli ja kosteuttava kuorintapala - tuoksuvat aivan normaalilla voimakkuustasolla hyviltä ja raikkailta ja vaikuttavat sopivan myös herkälle iholle.

Lopuksi söimme vielä illallista Pikku Nepalissa. Lämmin kiitos mukana olleille blogisisarille! Seuraavaan miittiin minulla saattaa olla perhepoliittisia haasteita lähteä, mutta ennemmin tai myöhemmin olen varmasti mukana taas :)


Minun lisäksseni mukana olivat kirjoittajat seuraavista blogeista:

Ei kommentteja: