lauantai 8. heinäkuuta 2017

Tiesitkö jo Timman? (Alekoodi!)

Minulla on ollut suunnilleen sama tukkatyyli, tämä suht jyrkästi eteenpäin pitenevä polkka, jo useamman vuoden. Takaa lyhyt malli myös vaatii säännöllistä kampaajalla käymistä, ja kun viimein olen oppinut eroon opiskeluvuosien nuukailusta itse saksittuine tukkatyyleineen eroon, rutiinini onkin leikkauttaa tukka kuosiin aika tarkalleen kahden kuukauden välein.

Luottokampaajaa minulla ei kuitenkaan ole, vaan huonon tukkapäivän iskiessä tsekkaan Timmasta, koska ja missä sopivasti reittini varrella pääsisin tukkaa päivittämään. Timman kautta hiuksiani on leikattu niin Turussa, Espoossa kuin Helsingissäkin ja kampaajakäynnistä olen maksanut alle kolmekympistä neljäänkymppiin, mikä ainakin pääkaupunkiseudun hintatason huomioiden on ihan selvää säästöä. Timman idea on siis se, että palveluntarjoajat voivat laittaa sinne parin päivän säteellä varattavaksi vapaaksi jääneitä aikojaan hieman normaalia hintaa edullisemmin. Kumpikin hyötyy - tukan leikkuuta kaipaava pääsee nopeasti ja hiukan halvemmalla kampaamotuoliin ja kampaajalle ei jää kesken päivän tyhjiä aikoja odoteltavaksi. Kampaajat mainitsevat hyväksi puoleksi myös sen, että koska Timman kautta varatessa aika maksetaan etukäteen, asiakkaat eivät yleensä jätä tulematta varatulle ajalle - mitä taas normaalien varausten kohdalla kuulemma joskus tapahtuu.

Ehkä silloin, kun suunnitellaan uutta mallia, kampaajan valinta on tarkempaa puuhaa, mutta nyt kun tukkatyyli on pysynyt suunnilleen samana, kokemukseni on, että jokainen uusi kampaaja on osannut aivan mainiosti päivittää takatukan kuntoon. Pienet variaatiot leikkuutavassa ovat vain piristäneet niin, ettei joka kerta tule aivan täysin samanlainen tukka, vaikka perusidea onkin sama.

Timman kautta voi varata aikoja myös mm. manikyyriin, kauneushoitoihin ja hierontaan, mutta niitä en ole vielä itse ehtinyt testata! Onko Timma jo lukijoilleni tuttu, entä joko se toimii sinun paikkakunnallasi? Nyt olisi hyvä mahdollisuus kokeilla palvelua, sillä minulla on annettavaksi teille alennuskoodi. Koodilla BSVEVP saa 10 euroa alennusta mistä vain Timman kautta varatusta palvelusta!

Ei kommentteja: