perjantai 14. lokakuuta 2016

Loma!!!

Älkää suotta ihmetelkö blogissa pian koittavaa parin viikon hiljaisuutta. Maanantaista alkaen meikämuija nimittäin latoo naamaan tapaksia jossakin toivon mukaan pikkuisen lämpimämmässä ja aurinkoisemmassa paikassa kuin lokakuinen koto-Suomi. Fiilikseen sopivasti kuvituksena muistoja puolentoista vuoden takaiselta pikavisiitiltä Barcelonaan.

Tällä kertaa suuntaamme Andalusiaan, ja omatoimisen julkisilla liikennevälineillä toteutettavan kiertomatkan reitti tulee olemaan Malaga - Granada - Cordoba - Ronda - Sevilla - Malaga. Olisiko kellään vielä heittää viime hetken vinkkejä tällaisen reitin varrelle?Kyseessä on palkintomatka sen kunniaksi, että väitöskirjani on lähetetty esitarkastukseen. Etukäteen varattu matka loi ultimaalisen kalmanlinjan kyseiselle tapahtumalle, mutta viime hetken paniikkeja ei tällä kertaa koettu. Itse asiassa alitin dediksen aika reilusti ja olen hoidellut muita hommia tässä jo pari viikkoa. Kesälomattoman kesän jälkeen matka eteläisemmille seuduille on kuitenkin erittäin tervetullut, ja pääsen vastaanottamaan marraskuun toivottavasti ladattuna riittävällä määrällä uutta motivaatiota ja aurinkoenergiaa.

Hauskasti samoihin syksyisiin aikoihin osuu myös edellinen opinnäytetyön loppuunsaattamishetki: aika tarkkaan viisi vuotta sitten nimittäin päivitin kuulumisiani päivänä, jolloin kiikutin kansitetun gradun tiedekuntaan! Niin se aika lentää!

Muistakaapa te, Hyvät Lukijat, sillä välin osallistua sankoin joukoin kämmekkäiden arvontaan tämän postauksen kommenttilaatikossa! Aikaa on vielä lokakuun loppuun.

Ei kommentteja: