perjantai 30. syyskuuta 2016

Facebook-sivut + ARVONTA!

Nykyään kuulemma tosi moni seuraa blogeja Facebookin kautta. Itse olen jumahtanut ihan perinteisiin seurantasivustoihin, lähinnä Bloggeriin ja Blogloviniin, mutta koska kehitys kerran kehittyy, yritän nyt itsekin roikkua mukana. Tästä syystä olen siis perustanut myös tälle blogille oman Facebook-sivun! Se löytyy täältä. Nähtäväksi jää, ilmestyykö sinne muita seuraajia kuin äiti ja anoppi ;)

Entä muistatteko vielä sen ajan, kun blogiarvonnat eivät olleet mainostusta vaan bloggaajan omin pikku kätösin ostamia tai tekemiä juttuja? Tähän uudistuksen kylkeen minä pistän nyt pystyyn oikein vanhanaikaisen sponsoroimattoman arvonnan. Haluan ilahduttaa sillä uskollisia lukijoitani, joita kommenttiboksin hiljaisuudesta huolimatta tiedän siellä ruudun takana pyörivän, ja toki olen kiinnostunut tietämään, millaista muuta porukkaa juttujani säännöllisesti tai epäsäännöllisesti seurailee. Ja jospa tämän myötä tulisi kolmas seuraaja sinne Facebookiinkin :D

Arvonnassa palkintona ovat allekirjoittaneen omakätisesti merinovillaisesta jämälangasta neulomat kämmekkäät. Malli mukailee Ulla-neuleen Rinsessa-kämmekkäitä, ja valepalmikkoneule on erittäin joustavaa, joten uskon kämmekkäiden sopivan hyvin monenkokoisiin käsiin.
Arvontaan voi osallistua yhdellä, kahdella tai jopa peräti kolmella arvalla seuraavasti:

- Saat arvan kommentoimalla tätä postausta. Kirjoita kommenttiin nimesi tai nimimerkkisi ja toimiva sähköpostiosoite, josta saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi.

- Saat arvan, jos olet kirjautunut blogin seuraajaksi joko Bloggerin, Bloglovinin, Blogit.fi-sivuston tai Blogipolun kautta. Kerro kommentissasi, mitä kautta seuraat.

- Saat arvan liittymällä blogin Facebook-sivun seuraajaksi. Kerro tästäkin kommentissasi!

Osallistumisaikaa on ensi kuun loppuun asti, siis 31.10.2016 on viimeinen päivä jättää kommentti.

14 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Kaksi arpaa, kiitos :). Facebookiin liityin heti, kun en muista muuta käydä täällä, vaikkka kiinnostaakin!

Suvi7 kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana. Pitää vielä miettiä FB:n kautta liittymistä, kun en oikein tykkää blogeja sitä kautta jostain syystä lukea :)
talviuninalle(at)gmail.com

Marja-Liisa kirjoitti...

Ihan kolmella mukana, bloggerin kautta luen ja facebookissakin kävin tykkäämässä. Hienosti lämmittäis vilukissaa tuollainen palkinto.
postin.tuomaa@gmail.com

Sanna P kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan, sen verran ihan palkinto! Seuraan bloggerissa + FB.
kaljukeiju@gmail.com

Elise H. kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana, seuraan Bloggerin ja Facebookin kautta.
Ihanat kämmekkäät :)
netteri@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Ois kivat �� liityin face seuraajaksi
Kaks arpaa siis
Tinude a Gmail.com

Matti kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana :)

matti.viikate@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaiset olisi ihana saada, ei vielä löydy kotoa. anytime85 @ luukku.com Ninna

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana kivassa arvonnassa :) minna82@gmail.com

NooranElämää kirjoitti...

Mä oon kolmella arvalla mukana. Aina oon postaukset käyny lukemassa jo vuooooosien ajan.

Bloglovinin kautta seuraan (hemmetti kun blogilista oli niiiiiin paljon kivempi!), mutta oon varmaan bloggerin kautta lukija myös. Ja tykkäsin facebookissa sivusta myös.

Saat parhaiten yhteyden varmaan facebookissa jos voitan. :)

Villasukkakirjailija kirjoitti...

Kommentoin, aloin seuraajaksi ja tykkäsin Facebookissakin!

Olen itsekin ajatellut tehdä tällaisen arvonnan, kun villasukkia tulee kudottuja aika nopeasti ja sopiihan ne tähän "nimimerkkiinikin" :)

villasukkakirjailija5@gmail.com

Koukuissa kirjoitti...

Kerrassaan upeat ja hienot värit! :) Yhdellä mukana! Psst. Minunkin blogissa pieni arvonta vielä käynnissä. koukuissa@yahoo.fi

Elina kirjoitti...

Sen verran hyvä palkinto, että hyppään kolmella arvalla mukaan arvontaan! :)

Laura T. kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana - seuraan blogiasi Blogipolun ja FB:n kautta :). Aivan ihana palkinto, kiva, että ehdin vielä mukaan. Jos voitto sattuisi osumaan kohdalle, saa nämä lähettää äitini osoitteeseen Suomeen :). Email: algerialapsiperheensilmin@gmail.com .