perjantai 15. heinäkuuta 2016

Berliinin ostokset

Kuten toissapostauksessa lupailin, esittelen Berliinistä shoppaillut pari tavaraa omana juttunaan.

Reissuviikonloppumme sunnuntain aamupäivän vietimme siis Mauerparkin puistokirppiksellä, jossa kyllä käytetyn tavaran lisäksi oli myynnissä kaikenlaista muutakin turistiteeppareista macha-pirtelöön. Kirpparin idea meni vähän hukkaan, sillä löysin ainoastaan uusia asioita. Ensimmäiseksi ostin laukun, kuten Instagramia seuraaville jo samana päivänä raportoinkin.


En olekaan ostanut ei-läppärin-mentävää laukkua pariin vuoteen, sillä juhla- tai bilelaukkuja tarvitsee tätä nykyä niin harvoin, etten ole ehtinyt kyllästyä vanhoihin tai kuluttaa niitä puhki. Tämä värikäs yksilö toivottavasti pääsee kuluvana vuonna piristämään mustia akateemisia juhla-asua useampaankin karonkkaan - ehkä siihen omaankin sitten joskus. Yksiin kesähäihin laukku jo pääsikin edustamaan, mutta juhlissa otetut kuvat muhivat vielä muistikortilla.

Arvelin laukun täyttävän jotakin aukkoa asustekaapissani, sillä se on sopivasti isompi kuin kirjekuorilaukku - vetää kännykän, lompakon ja huulipunan ohella myös kameran - mutta menee vielä juhlalaukusta.

Toinen löytöni oli kissapaita, jonka itse asiassa bongasi eräästä kojusta puolisoni. Olin heti ensimmäisten kirppistelyminuuttien aikana hiplaillut yhdessä rekissä kissakuvioista mekkoa, jonka jätin kuitenkin sovitusmahdollisuuden puutteen ja mekon omituisten kaulusten takia ostamatta. Ehkä siitä kuitenkin virittyi päälle jonkinlainen hullu kissaleidivaihde. Uusi toppini vilahtikin jo matkakuvissa, sillä pahiskissatoppi pääsi ulos ravintolaillalliselle jo samana iltana reissun päällä.Hihattomassa topissa velmuilevalla katilla on siis sätkä suussa.
(Tähän jokin tupakanvastainen disclaimer, etten nyt innosta ketään nuorison edustajaa pyrkimään samaan cooliuteen kuin paitani eläin.)

Lisäksi ostin pari mainiota perusneuletta, punaisen ja mustan, kaupasta nimeltä Uniqlo, mutta koska en nyt kesäkiireiden keskellä saa millään aikaiseksi niistä kuvia, antaapa olla.

2 kommenttia:

Katariina H kirjoitti...

Mauerparkin sunnuntaikirppis on kyllä parhautta! Vaikkei edes jaksaisi katsella tarjontaa läpi, niin jo se fiilis, ihmiset ja ruoka on syitä mennä paikalle.

Katarimaria kirjoitti...

Niinpä! Olisipa Suomessakin jokin samanlainen säännöllinen tapahtuma!