tiistai 9. helmikuuta 2016

Missä bloggaaja luuraa?

Allekirjoittanut ruudun tällä puolen pahoittelee palstan hiljaisuutta. Alkuvuoden laiskaan päivitystahtiin yksinkertaisena syynä on se, että bloggaaja on tehnyt kaikkea muuta kuin blogannut. Ei, hän ei ole reissannut netin kantamattomissa tai hurvitellut ties missä riennoissa. Enimmän ajan tammi-helmikuun päivistä hän on viettänyt kiltisti täällä, työhuoneessaan.


Olen siis tehnyt niitä oikeita töitä, joista minulle maksetaan ja pönättänyt koneella niin pitkiä päiviä, että illaksi olen siirtynyt sohvalle kirjan ja kutimen ääreen. Nyt piti kuitenkin tulla kertomaan, että yksi käsityö on taas valmis. Lisätkäämme siis työhuoneeseen asukas.


Sillä on uusi villapaita, nimittäin.

Syysneuloosin iskiessä haaveilin jonkinlaisesta kirjoneuleesta itselleni ja loppukesän alessa tilasin puolison villapaitalankojen sivussa myös punaista seiskaveikkaa tietämättä tarkemmin, mitä siitä lopulta tulisi. Syksy ja alkutalvi kuluivat kuitenkin joululahjojen parissa, ja vasta joululoman junamatkalle otin mukaan punaisen kerän.

Villapaidan ohje on muokattu tästä Novitan ohjeesta. Lankana minulla on siis 7 veljestä eikä ohjeen mukainen Nalle, enkä tehnyt poolokaulusta, koska en viihdy sellaisissa. Pakkaset taisivat tältä talvelta jo loppua, mutta minä kyllä ajattelin pitää näinkin paksua villapaitaa vielä ainakin maaliskuussa.


Neule tehtiin alhaalta ylöspäin. Vaikka olikin aluksi tylsää neuloa pitkään pelkkää tasaista punaista, minulla homma valmistunee nopeammin näin päin, koska hingun päästä kivaan kirjoneuleeseen, jonka teen sitten vauhdilla loppuun.

Seuraavat käsityöt (useampikin) ovat jo puikoilla, mutta sen verran isoista projekteista on taas kyse, etten tiedä, koska taas olisi raportoitavaa. Paitsi jos saan influenssan niin että voisin vain maata sohvalla katsomassa sarjoja ja tikuttelemassa villapaitoja. Muussa tapauksessa parasta olisi viettää enin osa viikosta taas siellä työhuoneessa ihan eri puuhissa.

((Lopuksi itsesensuuri pakottaa pohtimaan, kehtaanko julkaista kuvaa työpöydästä. Miksi pöydälläni on muun muassa kenkälaatikko ja sateenvarjo? No tietenkin siksi, että olen yrittänyt myydä niitä kenkiä huutonetissä ja että sateenvarjo pitää muistaa pakata kassiin huomista Turku-päivää varten. Ja ihan selvästi näkyy, että Blogilista on auki näytöllä - mitäs töiden tekoa se semmoinen on!))

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Kivan oloinen blogi sinulla. Löysin tänne instagramista, josta tulin tuon upean paitasi perässä katsomaan lisäkuvia :) Upeat värit, ja ei näytä kaarrokkeen kuviokaan kiristävän!

Minun silmääni työpöytäsi näyttää ihan normaalilta työpisteeltä. Erityisesti silmään pisti positiivisella tavalla ergonomia, satulatuoli ja sähköpöytä.

Jään seurailemaan erityisesti käsityöjuttujasi!

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Hauskaa, että joku löytää tännekin Instan kautta :) Työpisteen ergonomisuus on puolison ansiota, hän kun on kärsinyt selkäongelmista niin ehdotti, että hankitaan kotiinkin kunnon varusteet. Työpaikalla työpisteeni on ihan perusvarusteltu, ja huomaan kyllä eron niinä päivinä, kun istun kolme tuntia bussissa ja seitsemän töissä :P

Tervetuloa lukijaksi! Blogi päivittyy jatkossakin säännöllisesti mutta harvakseltaan ;)