maanantai 16. marraskuuta 2015

Väripilkku Vagabondilta

Postaus toteutettu yhteistyössä Indiedaysin ja Vagabondin kanssa.

Jatkan toisella yhteistyöpostauksella, koska elämässäni ei nyt marraskuussa ole paljoa kirjoitettavaa. Minulla on nimittäin menossa antoisa väikkärinkirjoituskausi, mikä tarkoittaa sitä, että yritän aktiivisesti unohtaa uutiset ja somen ja maailman murheet pyörittäen läppärillä lähinnä tilasto-ohjelmaa ja Wordiä. Kotoa poistun vain salille ja kauppaan, eli hengailen meikittä joko yöpuvussa tai urheiluvaatteissa. Ei taitaisi tulla kovin kiinnostava päivä kuvina -postaus?

Palataan siis suosiolla sellaiseen päivään, jolloin elämässäni tapahtui jotain. Kuten jo aiemmasta postauksesta kävi ilmi, olin lokakuussa mukana Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayssa. Reseptijutun lisäksi toinen kamppis, johon osallistuin, oli Vagabondin stailaushaaste. Saimme siis ihastella merkin tuotteita ja kuvauttaa itsemme ihan ammattilaisen edessä suosikkitavaramme kanssa.

Täytyy tunnustaa, että itse en ole vielä koskaan omistanut yhtään Vagabondin kenkiä, vaikka paljon hyvää niistä olenkin kuullut. Enkä edes tiennyt, että Vagabond tekee laukkujakin!


Tämän talven kengissä näkyy minun makuuni hieman liikaa paluuta vuosituhannen vaihteeseen noiden paksujen pohjien muodossa. En ole vielä tarpeeksi vanha kestääkseni tyylimuistoja yläasteelta, joten minun silmääni miellyttivät eniten ohutpohjaisemmat mallit, joita niitäkin onneksi kenkien joukossa oli nähtävissä.

Laukuista puolestaan iskin silmäni pirtsakan oranssiin pikkulaukkuun, joka mielestäni mätsäsi talvenharmaaseen asuuni niin kivasti, että olisin mielelläni unohtanut sen olalleni kuvauspaikalta poistuessani ;)


Pitäkäähän peukkuja, että voittaisin jotain kivaa Vagabondin arvonnasta, johon tällä postauksella osallistun. Arpaonneen on muuten tsäänssi teillä lukijoillakin, ainakin niillä, jotka käyttävät Instagramia! Onneaan voi kokeilla tutustumalla Vagabondin kevätmallistoon Instagramissa – löydät uutuudet hashtagin #vagabondindiedays2015 takaa. Valitse omat suosikkisi, ja regrammaa kuva hashtageilla #vagabondindiedays2015, #modernvagabond ja @vagabondshoes. Kaikkien regrammaajien kesken arvotaan kaksi 100 euron lahjakorttia Vagabond Storeen. Osallistua ehtii marraskuun loppuun saakka!

Ei kommentteja: