keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Etätyöpäivä = kotityöpäivä

Miksi avokadopussin kaikki avokadot aina muuttuvat ylikypsiksi samana päivänä? Saako rasvamyrkytyksen, jos syö avokadoa joka aterialla? Kelpaisi kyllä minulle: aamiaiseksi avokado-ruisleipä, välipalaksi avokado-suklaamoussea, lounaaksi avokadopastaa ja illalliseksi guacamolea.

Tänään vietän etätyöpäivää, jonka tärkeimpänä tavoitteena on lukea kivaa kirjaa, josta olen luvannut tehdä kirja-arvostelun. Leppoisaa meininkiä vaihteeksi siis, joten välillä voi vähän taukoilla elvyttämällä tätä blogia. Tässä samalla pyörittelen nelisen koneellista pyykkiä. Syksyllä etätyöpäivinä tykkäsin leipoa, mutta koska joulun jäljiltä en mahdu kivoimpiin farkkuihini, olen nyt leipomalakossa. Jotain herkkua halusin kuitenkin lueskelun vauhdittamiseksi väsäillä, joten kokeilin avokadopussillisen tuhoamiseksi tätä reseptiä. Hyvää tuli ja makeannälkä todellakin lähti ilman sokeria!

Olen löytänyt myös uuden teetuttavuuden, matchan eli myrkynvihreän teen. Piristää kuin kahvi mutta ei rasita mahaa yhtä pahasti! Puolison mielestä maku oli aika järkyttävä, minusta tämä maistuu vain tosi vahvalta vihreältä teeltä.

Etätyöpäivän perusmeininkiin kuuluvat myös villikohtauksissa mattoja ruttaavat lemmikit. On kai se kivaa, että palvelija on arkipäivänäkin joskus päiväsaikaan paikalla.


Ei kommentteja: