perjantai 14. marraskuuta 2014

Pöllösilmät ja oikeanlaista harmaata

Pääsin Melkein kuin uusi -blogin Krissen siivellä taas vierailemaan bloggaajien inspiraatiopäivään muutama viikko sitten. Siellä päädyimme ottamaan osaa Indiedaysin ja Hobby Hallin 10 minuutin stailaushaasteeseen, jossa koostimme omaa silmää miellyttävän makuuhuoneen sisustuksen. Valittavana oli jouluisia punaisen ja harmaan sävyjä, ja vannoutuneena punaisen ystävänä olisinkin kuvitellut liimautuvani kaikkein jouluisimpiin esineisiin, mutta yllättäen kahden äkkiseltään ajatellen suht erilaisen sisustajan maut yhteen lyötynä kävikin toisin. Harmaa siis voitti, ja nimenomaan oikeanlainen, harmonisesti yhteen sointuva harmaa! Muiksi yhdistäviksi tekijöiksi sisustusmauillemme löytyi jyrkkä ei tekstiprinteille ja kimallukselle.

Tyynykasasta pilkistävä keltasilmäinen pöllö vei sydämeni. Se nimittäin muistuttaa aika suuresti armasta pöllökissaani Ullaa pyöreine silmineen (ks. esim. sivupalkin karikatyyri). Pyöreän maton virkkaamista omin pikku kätösin olen suunnitellut jo pari vuotta.  Hyvä tietää, mikäli projekti jää ikuisesti suunnitteluasteelle, että sellaisia saa ihan valmiinakin!Itse olen vasta tänä vuonna oikeastaan vasta tajunnut harmaan mahdollisuudet niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Harmaa on uusi ja parempi musta, pukee kalpeanaamaa niin paljon nätimmin. Tuo harmaa päiväpeite sopisi meillekin aika hyvin - sitten kun edellinen alkaa olla kissojen puhki raastama. Nyt olen alkanut haaveilla myös harmaasta sohvasta. Jos sellainen jonain päivänä meille sattuisi muuttamaan, keltasilmäpöllötyyny sopisi sen nurkkaan aika nätisti! Tai miksei nykyisenkin, ruskean sohvan...

Yhteisstailaustamme voi äänestää Indiedaysin ja Hobby Hallin kampanjasivulla täällä. Muut toteutukset puolestaan löytyvät täältä. Äänestäneiden kesken arvotaan lakanasetti ja Iittalan Taika-mukeja, ja äänestyksen voittaja pääsee Hobby Hallille jatkamaan stailaustaitojen harjoittamista. Napu napu kaikki äänestämään siis!

Vauhti oli kova - mutta hauskaa oli ja hyvä tuli!
PS. Blogini nimeen on kampanjasivulla livahtanut pieni sanamuunnos. Ilmoitan asiasta, mutta mitäpä yksi sana suuntaan tai toiseen. Arki kuitenkin on täällä edelleen täysin proosallista, ei niinkään persoonallista ;) Homma korjaantui!

Ei kommentteja: