perjantai 31. lokakuuta 2014

Kissapuu

Meidän kissojen kiipeilypuuna oli hieman rupsahtanut kahden rikki menneen puun palasista koottu viritelmä. Ja yhtenä päivänä sillekin sitten kävi näin:

Puu korjattiin väliaikaisratkaisulla, ja tilaukseen laitettiin uusi. Tällä kertaa ei otettu isointa ja halvinta, vaan luettiin arvosteluja saksankielisiltä kissapalstoilta ja rajattiin valikoima isoille kissoille suunnattuihin yksilöihin.

Tällä viikolla paketti sitten saapui, ja nyt olohuoneen sisustusta dominoi Natural Paradise XL. Puu on huomattavasti jykevämpi kuin epäonninen edeltäjänsä, ja toivon mukaan kestää aika paljon kauemmin. Vanhassa puussa kissojen rakastamaa unipussia ei sopivista isojen kissojen puista valitettavasti löytynyt, ja pienenpientä muutosvastarintaakin on alkukiinnostuksen jälkeen ollut havaittavissa: Rölli otti tänään päiväunet parvekkeelle siirretyssä, hätävarakorjatussa vanhassa rähjässä.

Tässä kuitenkin todisteita, että on siellä uudessa puussakin oleskeltu, ja toivon mukaan ajan myötä siitäkin kehkeytyy lempipaikka. Tai sitten pitää viritellä se vanha pussi jotenkin osaksi tätä uutta laitosta.


1 kommentti:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hieno kiipeilypuu! :)

Kollon kiipeilypuu lyhennettiin muuton yhteydessä raapimatolpaksi, kun tolpan alaosa oli raavittu kuluneeksi, mutta yläosa ei ollut niin kulunut. ;)