maanantai 21. huhtikuuta 2014

Bodom

Perjantaina reippailtiin hyvän kelin innoittamina ja toteutettiin yksi varmaan koko espoolaistumisajan suunnitteilla ollut retki, pyöräiltiin Bodominjärven ympäri.

Koska olen yrittänyt tässä todistella, että kuvaisin kyllä, jos vain ostaisin mukana kulkevan kokoisen hyvän kameran, pakkasin jättiläisjärkkärin reppuun lisäpainoksi. Onhan nämä kuvat nyt aika lailla eri settiä kuin Lumia800:lla otetut...

Lämpimien päivien aikana on kukkaa ja silmua jos jonkimoista putkahdellut pintaan. Yhtäkkiä metsät ovat täynnä sinivuokkoja ja ensimmäiset valkovuokotkin löytyivät toissapäivänä.

DSC_0016

Perjantaina ei vielä ollut ihan paitahihaskeli, joten tyylikkäästi tuulipuvussa mentiin. Vähän kyllä ihmettelin otsikoita pääsiäisen "t-paitakelistä": en minä vilukissa ainakaan tarkene t-paidalla kuudessatoista tai kahdeksassatoistakaan asteessa - paitsi tuulettomalla aurinkoisella lasitetulla parvekkeella, missä oikeasti on noin 25 astetta...

DSC_0014

Onhan tämä Espoo tosi landea. Vaan eipä Turussakaan kovin kauas tarvinnut kävellä päästäkseen pellon laitaan. Sisäinen maajussi kiittää.

DSC_0010

2 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Minäkään en vielä ole siirtynyt t-paitakauteen :) - tuulipuvussa on hyvä pyöräillä. :)

Katarimaria kirjoitti...

Niimpä! Totesin sen aikuistumisen merkiksi, kun suosiolla käyttää järkeviä vaatteita, tuulipukua ja matalia kenkiä :D Samanlaisia tuulipukuja meillä ei puolison kanssa onneksi vielä ole ;)