keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Blogipippaloita

Kuten edellisen postauksen lopussa mainitsin, pääsin leikkimään oikeata blogistia Indiedaysin inspiraatiopäivään ja palkintogaalaan. Oma palstanihan on niin vaatimaton tapaus, että tällä ei kutsuja moisiin plokkailla, mutta ystäväni ja kanssafennisti blogista nimeltä Melkein kuin uusi kuuluu Indiedays-piireihin, joten pääsin seuralaisena paikalle. Ilmaista skumppaa, naposteltavaa ja tuotenäytteitä, mikäs sen parempi tapa nollata aivot ja unohtaa edellisen yön painajaiset, joissa fennistiikan ykköslehteen lähettämästäni artikkelista löytyi maailman noloimpia kirjoitusvirheitä.

Vaatekuvia ei tullut otettua, koska päälle osui jotain mukavaa ja käytännöllistä, mitä nyt sattui kaapista löytymään. Enkä taaskaan jaksanut kantaa kunnon kameraa mukanani, mistä päästäänkin päivän aiheeseen... Inspiraatioiltapäivässä Lumenen pisteellä nimittäin tehtiin pikameikkejä, joiden jälkeen sai osallistua Olympuksen minijärkkärin arvontaan sijoittamalla pärstänsä kameran linssin eteen.

Himoitsin näytillä olevia Olympuksen Pen-kameroita jo ennen tapahtumaa. Jos tällä kertaa ei niin mahtava mäihä käy, että sattuisin sen arvottavana olevan yksilön voittamaan, harkitsen aika kallista synttärilahjaa itselleni. Tosin tavarapaljousahdistus vaatii, että vanhat kaksi kameraa (se megapainava järkkäri ja pikkupokkari) pitäisi kierrättää eteenpäin.
Meikäläisen tukka kaipaa selvästi päivitystä, mutta se ongelma ratkeaa ensi viikolla.

Pikameikistäkin oli sikäli hyötyä, että inspiroiduin ostamaan itselleni poskipunan, ensimmäisen koskaan. Voitteko uskoa, että en ole ikimaailmassa omistanut poskipunaa? Olen aina ajatellut, että naamani on ihan riittävän punainen ilmankin...

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Poskipuna on ihan ehdoton! Se raikastaa ilmeen välittömästi! :)

Katarimaria kirjoitti...

Yllätyin, että sehän näytti hyvältä. Nyt kun vielä oppisi levittämään sen itse niin, ettei näytä mollamaijalta :)

Misme/Lumene kirjoitti...

Moikka! En löytänyt sähköpostiosoitettasi blogistasi, joten otan yhteyttä tätä kautta - onni suosi Inspiration Day -arvonnassamme sinua ja voitit Lumene-tuotepaketin. Lähettäisitkö postiosoitteesi minulle mailitse (misme.yrjola (a) lumene.com) niin laitamme palkinnon postiin? :)

terkuin Misme/Lumene