torstai 6. helmikuuta 2014

Kuvia meiltä, osa 2

Laitetaanpa tänne nyt muutama "sisustuskuvakin", kun kerran tuli niitä joskus näpsittyä näyttääkseni sukulaisille, millaisessa luukussa sitä nyt asutaan. Järjestys on ehtinyt jo muuttua moneltakin osin ja kaikenlaista on suunnitelmissa vielä päivittää, mutta mitäpä siitä. Ehkä innostun kirjoittamaan tänne ruokapöydästä tai sohvapöydästä sitten joskus, kun uudet hienot sellaiset kotiimme joskus muuttavat.

IMG_1027

Olohuone on tässä kämpässä se juttu, johon ihastuin. Se on 64 neliön kolmion huoneeksi avara ja valoisa. Toivon, että muutoista rasittuneet vielä hengissä sinnittelevät kasvini kevätvalon lisääntyessä piristyvät täällä. Kissojen puukin pääsi kerrankin sellaiselle paikalle, että siinä loikoilija voi samalla katsella ikkunasta ulos. Yläpussi onkin niin suosittu, että kissojen välillä on jopa pientä kisaa, kumpi saa parhaalla paikalla nukkua. Ehkä jonain päivänä tänne muuttaa isompi kiipeilypuu, jossa on molemmille oma nukkumapussi. Harmi, että kissapuun päivitysyritykselle pari muuttoa sitten kävi kehnosti.

IMG_1020

Isompi, kuuden hengen ruokapöytä on keittiöön hankintalistalla, kun nyt viimeinkin olisi sellaiselle tilaa. Haluaisin jonkin hienon, vanhan ja oikeaa puuta. Ehkä kesälomalla olisi aikaa selailla jotain myynti-ilmoituksia ja lähteä vuokrapakulla ostamaan pöytää jostain maakunnista...

Työhuoneen seinällä Satakunnan tutkijaa kotiseudusta muistuttaa kartta, jossa Hwittis on kerrankin isommalla kuin Åbo. Huomenna taas reippaana tuijottelen tätä ja väännän diasarjaa Suomen murteista unkarilaisilla suomenopiskelijoille.

IMG_1019

40 minuuttia kotimatkaa jäljellä. Työpäivä on kotoa lähdöstä kestänyt jo yli 13 tuntia. Enempää juttua ei irtoa tänään.

1 kommentti:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mukavan näköinen asunto ja tilava keittiö! :)