keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uusi tukka

Kappas, tammikuu on jo vaikka kuinka pitkällä, mutta meikäläisen blogi vaan uinailee joululomalla. Tälläkin hetkellä pitäisi kerrata Suomen murteita yhtä kurssia varten, mutta jospa sitä nyt pikku hetkisen uhraisi blogille, kun muun päivän on ollut ahkera.

Alkukuusta eräänä päivänä yritin kyllä tehdä jonkin sortin vuosikatsausta, mutta turhauduin siihen, koska monesta kuukaudesta en muistanut mitään muuta kuin, että teinpäs töitä. Ja nyt vuoden vaihtumisesta on jo viikkokausia, joten ei kai vuosikatsaus enää ketään kiinnosta. Varsinkaan, kun sen sisältö on, että tein vaan hitosti töitä ja muutin pari kertaa.

Tavoitteeni tälle vuodelle on, että yritän tehdä välillä vähän jotain muutakin kuin töitä. Esimerkiksi matkustella muutenkin kuin työmatkoja, lukea muitakin kuin työhön liittyviä kirjoja, ja jospa jonkinlaisen liikuntarutiininkin saisi luotua edes etäpäiviin ja viikonloppuihin.

Blogiin olisi paljon asiaa kirjoitettavana, mutta istuttuaan kymmenisen tuntia per päivä koneella töiden takia iltaisin tahtoo mieluummin vaikka syödä, käydä suihkussa, katsoa Putousta ja nukkua kuin muokata kuvia julkaisukelpoisiksi. En ole silti blogiani hävittämässä, koska on terveellistä joskus kirjoittaakin jotain muuta kuin työasioita ja Facebook-päivityksiä. Ehkä pitäisi unohtaa kuvat ja pelkästään kirjoittaa, mutta sitten blogini olisi vielä nykyistäkin turhempi.

Ennen joulua kävin leikkauttamassa tukkaa. Olin loman alkajaisiksi aika väsähtänyt, enkä jaksanut puhua kampaajalle riittävästi. Tukasta tuli siis aika lailla lyhyempi, kuin olin suunnitellut. Parin päivän harmittelun jälkeen aloin kuitenkin pitää siitä, ja nyt suunnittelen, että sitten kun taas jaksaa kampaamotuoliin istua, voisi toivoa jopa vielä lyhyempää. Siihen mennessä tämä ehtinee kasvaa ponnarille yltäväksi reuhkaksi.


Kuva on Havannan reissulla otettu, kävimme siis pikkuveljen synttärien kunniaksi Kuubassa. Siitäkin olisi kai juttua kirjoitettavaksi, jos aikaa vain olisi enemmän.

Ei kommentteja: