sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Meillä näyttää tältä

Viimeinkin sain siirrettyä koneelle muutamia kuvia, joita on tullut räpsittyä sisätiloissa tämän uudessa kodissa vietetyn puolentoista kuukauden aikana.

Syyskuussa näkymä parvekkeelta oli vielä vehreä, ja auringonpaisteessa siellä oli pitkään lämmintä. Nyt siellä alkaa olla kissojenkin mielestä viileää, mutta edellisten asukkaiden iloksemme jättämä iso pelargonia-mikä-lie kukkii urheasti edelleen!

WP_000322

Makuuhuone sai uudet, pimentävää violettia kangasta olevat verhot. Kummasti tuolle vanhalle räsymatolle kertyy hiirulaisia aina öisin.
IMG_1015

 Aika usein matolta löytyy myös eräs hiirulaisten ystävä.

IMG_1017

Nykyään kotoa löytyy myös eräs ylellisyys, jota kahdessa viime asunnossa hieman kaipasin. Nimittäin nyt on taas seinällä sellainen peili, josta näkee myös jalkansa. Tämä vanha peili majaili viimeiset puolitoista vuotta eteisessä senkin päällä, jossa se oli niin ylhäällä, että itsensä näki vain vyötäröstä ylöspäin.

Vekkihame on minulle uusi: nyysin sen kaverin kirppiskasasta muutama viikko sitten. Taas sitä pituutta, jota pätkän ei kannattaisi käyttää. Käytän silti, aina välillä.

IMG_1011

Työhuoneeseen hankittiin sähköisesti säädettävä pöytä, jonka myötä minä pystyn työskentelemään ergonomisesti ainakin etäpäivinä eikä M hajota selkäänsä pelatessaan (kuten nyt - itse kirjoitan blogia epäergonomisesti läppärillä sohvalla).

Ikkunalautoja en sitten tullutkaan tänne laittaneeksi, koska ne olisivat patterien päällä ehkä häirinneet ilmanvaihtoa. Onneksi sekä makuu- että työhuoneen ikkunoiden syvennykset ovat niin leveitä, että pienehköt ruukut mahtuvat majailemaan ikkunoilla ilman varsiaisia lautojakin. Kasvit tuntuvatkin viihtyvän tässä valoisassa etelä-länsisuuntaisessa kulmahuoneistossa mainiosti - ehkäpä tästä pimeästä kaudesta selviää hengissä useampi kuin viime talvesta.

IMG_1013


Loppuun vielä yksi kuva olohuoneen puolelta: Rölli on löytänyt täältä monta uutta lempipaikkaa. Tämän kuvan ottamisen aikaan tauluja ei vielä ollut seinillä, yksi nimittäin päätyi tuohon pianon yläpuolelle. Sekä pianon että kirjahyllyn päälliset täytynee turvallisuussyistä pitää suht tyhjinä.

  WP_000331

Ei kommentteja: