keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vuosijuhlissa

Ainejärjestö, jonka tapahtumissa opiskeluaikani pyörin, täytti hurjat 40 vuotta, mitä juhlistettiin viime lauantaina. Pukukoodikin oli suuren merkkipäivän mukainen, joten kaivoin kaapista pitkän karonkkahamoseni ja luotin tuttuun juhlatyyliin. Pientä vaatepaniikkia kuitenkin meinasi olla ilmassa, sillä tuo edellisiin juhlapukukoodillisiin juhliin paniikkishoppailtu alaosa oli osoittautunut istumajuhlissa erittäin epämukavaksi (läpikuultavan päällikankaan alla oleva alushame on liian lyhyt ja hilautuu istuessa ylöspäin) ja olin sen jo kertaalleen heittänyt kirppiskasaan ja tilannut eräästä nimeltämainitsemattomasta nettikaupasta halvan korvaajan, joka ei sitten tuntunut tarpeeksi juhlavalta. Vanhan hamosen sai käyttökelpoiseksi sillä säädöllä, että puin sen alle lyhyemman mustan hameen. Tämä yhdistelmä tosin aiheutti jälkikäteen kuvia katsellessa yhyy-vyötäröni-on-kadonnut-läskikriisin, mutta yritän nyt ylittää sen ja julkaista kuvan silti.

Opiskelukaverini Juuli nappaili ystävällisesti juhlakansasta kuvia, joten tällä kertaa jopa yksi Lumia-laatua parempi kuva:

IMG_3682

Toinen juhlapynttäyskriisin aiheuttaja on tämä lyhyt tukka. En nimittäin osaa tehdä tähän minkään sortin juhlakampauksia. Kesällä kerran yritin väsäillä kiharruspuikolla kiharoita, mutta tuloksena oli kaamea Pelle Hermanni -kampaus, joka aiheutti niistä juhlista myöhästymisen, joten tällä kertaa en uskaltanut sellaiseen ryhtyä. Pitkästä tukasta nyt aina sai jonkinlaisen nutturan väsäiltyä. Nyt pitää mennä vaan samalla lirutukalla arjet pyhät, kun en osaa mitään päähärpäkkeitäkään käyttää muuten kuin nutturan koristeena. Onneksi tällaisia kunnon juhlia on niin harvoin!

WP_000329

Juhlat olivat mukavat ja nostalgiset lauluineen ja tansseineen. Vaan kun viikonlopunkin meni reissun päällä, tällä viikolla olen ollut ihan uupunut. Syksy tuli jotenkin liian vauhdilla tänä vuonna, ainainen palelu ja talviunille tahtominen ovat täällä taas, vaikkei vielä edes ole kovin pimeää. Pitäisi mennä nukkumaan aikaisemmin ja järjestää aikaa liikkumiseen ja ulkoiluun, helpommin sanottu kuin tehty.

Ei kommentteja: