tiistai 29. lokakuuta 2013

Maailman pähein sohvapöytä

Nyt on ihan pakko vähän ihkuttaa, vaikka junamatkaa ja työpäivää onkin vielä jäljellä. Pidin taukoa Varbrul-ohjelmiston opiskelusta ja surffailin vähän netissä. Midinetin blogissa sitten klikkasin linkkiä, joka vienee minut vielä vararikkoon. Vähänkö siisti kauppa! Jospa sijoittaisin pianon päälle kuun tai leijuvan maapallon ja makuuhuoneen seinälle pari galaksia!

Ja koska halpis-Ikea-sohvapöytämme odottaa seuraajaa, vaihtaisin mielelläni sen tähän:


Hienojen väkijuomien (sellaiset eivät meillä kumma kyllä koskaan säily tilaa viemässä) sijasta siinä tosin säilytettäisiin varmaan lähinnä kaukosäätimiä, käsirasvaa, kissaharjaa ja lankakeriä, mikä varmaan syö päheyskerrointa hitusen. Ja hintakin taitaa olla ihan pikkiriikkisen liikaa meikäläisen sisustusbudjettiin.

Realistisina himotuksina voisin ihan oikesti harkita galaksijulistetta, koska uudessa kodissamme on vielä monta tyhjää seinää, joille en enää halua ripustella teini-ikäisenä tekemiäni öljyvärikissoja.
Ja koska syysmyrskykausi on taas täällä ja sateenvarjo työmatkani vakiovaruste, ihan järkevä ja piristävä nimipäivälahja itselleni voisi olla vanhaa vähän vankempi ja hienompi sontikka:

Ehkäpä jonakin viikonloppuna ehdin hypistelemään avaruustavaroita ihka oikeaan Alnilam-puotiin Lönnrotinkatu 15:een.

Kelpaisiko Mahdollisille Lukijoilleni maapallo, kuu tai aurinkokello?

Ei kommentteja: