perjantai 9. elokuuta 2013

Tapetti-intoiluja

Hehkutan asuntojuttuja oikeasti vasta sitten, kun muuttopäivä on lyöty lukkoon, mutta jonkinlainen sisustuskärpänen on tainnut päästä minua puraisemaan sen ajatuksen varjolla, että piakkoin meillä on ihkaoma koti, jonka remppaaminen ja tuunaaminen on sijoitus omaan eikä vuokraisännän kukkaroon. Tunnustan, että eilen töissä unohduin pitämään pari vähän liiankin pitkää taukoa Värisilmän koetapetointisovelluksen parissa...

Nythän on saatavilla vaikka mitä mahtavia kuviotapetteja, mutta oman kotini seinät kokisin sellaisella päällystettynä liian levottomiksi, meillä kun huonekalut, matot ja verhot ovat kaikkea muuta kuin hillityn valkoisia ja elämisen tyyli kodikkaan sotkuinen. Olenkin löytänyt itseni ihailemasta jämäköitä harmaita raitoja, jotka ovat jännästi yhtä aikaa modernin graafisia ja klassisia.

Kuvan lähde.

Kuvan lähde.

Koskaan en ole tapetoinut yhtään mitään, mutta opetusvideoilla uusien kuitutapettien laittaminen saadaan näyttämään ihan tumpeloltakin onnistuvalta hommalta. Kokemuksia?

PS. Haha, sisustuspostausteni määrästä kertoo se, ettei niille ole edes omaa tagia sivupalkissa. Lisätäänpä sinne siis kotoilua-tunniste, jos vaikka innostun raportoimaan tapetti-intoilun mahdollisista seurauksistakin.

Ei kommentteja: