keskiviikko 7. elokuuta 2013

Oravainen

WP_000251 

On minulla sentään joskus se kännykkäkamera hollilla. Nimittäin yhtenä päivänä tällainen pikkukaveri natusteli käpyä rotvallin reunalla aivan rauhassa, kun kävelin jalkakäytävää pitkin sen ohi lounaalle. Liekö ollut tyhmä kun ei älynnyt säikähtää, tai ehkä käpy vaan oli niin hyvää. Tänään taas näin ihan yhtä kesyn toisen oravan, jolla oli kaulapanta. Pannoitetaanko oraviakin tutkimustarkoituksiin? Vai oliko se jonkun lemmikkiorava?

Hitusen nihkeä päivä tänään. Ihan sananmukaisestikin, sillä satuin ukkoskuuron aikaan ulos sekä lounastunnilla että lähtiessäni töistä junalle. Aamulla en jaksanut enää alaovelta lähteä hakemaan sateenvarjoa, koska paistoi aurinko. Työtkin etenevät nihkeästi, sillä SPSS kaatuilee (olen viime aikoina pistänyt keväiset tylsän tilastotieteen kurssin opit käytäntöön ja tehnyt hienoja taulukoita) ja yliopiston nettisivut, joita pitäisi päivittää, jumittavat. Tai sitten humanisti vain yrittää liian vaikeita.

1 kommentti:

Elina kirjoitti...

Juu, kyllä oravia pannoitetaan just tutkimustarkoituksiin (en vaan muista, että mitä tarkalleen tutkittiin). Mutta noita pantaoravia on nimenomaan yliopistonmäellä ja siellä ympäristössä. Turun Sanomat nimittäin uutisoi alkukesästä (tai joskus), että niitä oli jokunen löytynyt kuolleena.