tiistai 6. elokuuta 2013

Mökkiviikonloppu ja lomakauden loppu

Eilen maanantaina palasin taas lukukausirutiiniin eli ostin kausilipun ja aloitin reissaamisen työpaikalle Turkuun. Pään pitäisi nyt olla täynnä virtaa, sillä vietimme viikonlopun pienellä mökkilomalla. Isotädilläni on Tampereen Hervannassa hieno mökki, jossa olen viettänyt monta kivaa kesälomaviikonloppua lapsenakin.

Kuvia olisi voinut ottaa enemmänkin, jos olisi muistanut, mutta mökkielämäänhän vähän kuuluukin unohtaa turhat vempaimet kuten älypuhelin reppuun.

WP_000254

WP_000256Uimalla ja saunomalla virkistyneen mielen lisäksi saimme kotiin viemisinä pakasteeseen pensaallisen punaviinimarjoja, kassillisen raparperia ja muutaman oksan mahtavasti rehottavasta pallohortensiapensaasta.

WP_000257

Tänään jännitetään taas vähän asuntojuttuja, sillä uusi kandidaatti ihkaomaksi kodiksi on taas kiikarissa. Pitäkäähän peukkuja, että voin piakkoin julkistaa täälläkin muuttouutisia! (Uuh, asunnon ostaminen olisi kivaa mutta näin pian edellisen muuton jälkeen itse muuttaminen tuntuu kyllä melkoisen rasittavalta ajatukselta...)

2 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Hienot maisemat! :)

Pidän peukkuja asunnon löytymisen puolesta! :)

Muuttaminen on kyllä aina melkoinen projekti. ;)

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos peukutuksesta! Tehtiin siis tarjous ja nyt odotellaan siihen vastausta. Muuttaa ei kyllä millään jaksaisi, mutta ei myöskään jaksaisi maksaa vuokraa eikä etsiskellä enää kovin kauaa. Onneksi muuttomatka tulee olemaan tällä kertaa tosi lyhyt, koska uutta kotia on etsitty vain parin kilometrin säteellä!