maanantai 22. heinäkuuta 2013

Takaisin teinivuosiin

Vietin viikonlopun Porissa, mutta musiikki jäi melko lailla sivuosaan, koska kylmä tuuli ja sade eivät oikein kannustaneet ulkona hengailuun. Reissun teemaksi muodostui yläasteaikaisten ystävysten nostalgiamatka nuoruutemme Satakuntaan, ja puuhat olivat sitä tasoa, mitä olisi tehty, jos olisimme kymmenen vuotta sitten päässeet Jazzien aikaan Poriin. Paleltiin Jazzkadun väentungoksessa, sillä eihän nyt heinäkuussa tajua pakata takkia mukaan (Espoossa oli ihan lämmin kun lähdin), joten houkuttelevammaksi kävi istua iltaa kaverin kimppakämppähuoneessa roskaruokaa, rommikolaa ja mansikkadrinkkejä nautiskellen.

Lauantaina olisi voinut nähdä vähän kulttuuria, mutta musiikin kuuntelu jäi pariin tahtiin ilmaislavan äärellä, kun käytiin hakemassa koko setti metrilakua. Sitä ennen oltiin syöty parin tunnin "aamupala" Raxissa (sielläkin viimeksi käynyt joskus teiniaikana) ja nukuttu päälle kolmen tunnin päikkärit, ja sitten satoikin taas vettä, joten se siitä lauantaista.

IMG_0976

Perjantaina käytiin sentään vähän yöelämässä, sillä voi herranjestas en edes muista, koska viimeksi kävin tanssimassa yökerhossa. Hiukan vanhuusfiiliksissä lohdutti, että poke sentään kysyi paperit K18-paikassa. Kymmenen vuotta sitten ei olisi lohduttanut, sillä en ollut silloin vielä täysi-ikäinen. Baarissa sisällä nostalgiafiilistä hieman haittasi huomata, mitä lapsia baareihin nykyään päästetäänkään. En myöskään tunnistanut musiikista melkein yhtäkään kappaletta - paitsi karaokepuolella.

Lähtiessä innostuttiin ottamaan asukuvia kaverin kämpän portaikossa.
"Nyt semmoinen muotibloggaripose!"
Mut ku en vaan osaa.

IMG_0970

Siinä on se Tukholman-löytö, retrohame. Siinä on korkea vyötärö, ja pitäisi varmaan käyttääkin sitä joskus niin että vyötärö näkyisi, mutta alkuillan mässyttelyjen jälkeen tuntui paremmalta peittää maha tummalla topilla. En jaksanut kantaa vaihtokenkiä ja -laukkua mukana baari-illan varalle, joten kävelykengillä ja megasäkillä mentiin. Eipähän tarvinnut rakkolaastareita eikä narikkamaksua.

Ei kommentteja: