perjantai 19. heinäkuuta 2013

Pikkuloma

Vähäisillä kesälomapäivillämme tehtiin pienenpieni lomamatka, eli risteiltiin Tukholmaan, oltiin yö hotellissa ja tultiin taas laivalla takaisin.

Nähtiin yksi tuollainen siisti vanha laiva, ja syötiin paljon pullaa kanelipullien luvatussa maassa. Todettiin, että Tukholma on aika lailla samanlainen kuin Helsinki mutta isompi, ja kaikkea on vähän enemmän.

IMG_0921 IMG_0943 IMG_0961

Hotellivarauksessa tuli moka, sillä näimmä länsinaapurissa ei noudatetakaan sitä sääntöä, että double  huoneen nimessä merkitsisi parisänkyä ja twin erillisiä vuoteita, ja laivalla oli tylsää, kuten muistelinkin, mutta kaikenkaikkiaan oli kiva päästä irtautumaan arkipuuhista. Yhden kivan vaatekappaleenkin tulin ostaneeksi Beyond Retro -nimisestä second hand -kaupasta (ehkä kuvaa joskus), ja laivalta shoppailin kasan kosmetiikkaa.

Reissua on tiedossa täksikin viikonlopuksi, sillä lähden paikkaamaan erään aukon sivistyksessäni, nimittäin näin satakuntalaistaustaisena on anteeksiantamatonta, etten ole koskaan käynyt Pori Jazzeilla. Samalla vietämme vanhojen kamujen kanssa pari tyttöjen iltaa yläasteaikojen yökyläilyjä muistellen. Tavoitteena on toipua harmituksesta, jonka aiheutti se, että eräs kiva asunto, josta olimme tekemässä tarjousta, olikin myyty muille (taas!) sillä aikaa kun kesäkiireiden keskellä jahkailimme. Seuraavan lupaavan kämpän kohdalla pitää toimia hiukan nopeammin. Pitäkäähän peukkuja, että jokin vielä parempi tullisi myyntiin lähiaikoina!

2 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Pidän peukkuja asunnon löytymisen puolesta!:-)

Itsekin samoissa puuhissa - omistusasunnon etsiskely meneillään.:-)

Katarimaria kirjoitti...

Sirpa, kiitos! Onnea sinullekin asunnon ostoon! Me opittiin tästä takaiskusta ainakin, että sopivan sattuessa kohdalle pitää olla nopea...