tiistai 28. toukokuuta 2013

Letti lähti -kuvia

Nyt niitä uudemman tukan kuvia! Blogikuvieni taso on kyllä romahtanut tuon kännykän hankkimisen ja Yo-kylä-yksiöstä poismuuton jälkeen, mutta ilman kännykkäkuvia blogi varmaan hiipuisi täysin, kun yksinkertaisesti ei ole aikaa ja energiaa ottaa mitään asukuvia. Vapaapäivinä rönttöilen, aamuisin on kiire ja illalla kotiin tullessani haluan suihkuun ja ruokaa. Vaikkei sitä blogista näe, olen ostellut viime aikoina jonkin verran järkevän aikuismaisia työvaatteita, ja kynnetkin on siististi lakattuna melkein aina.

WP_000189

Tukasta tuli siis tuollainen edestä hieman pidempi, takaa lyhyempi polkkatukka, joka tuntuu toimivan hiuslaadussani ihan kivasti hiuspuuterin ja tuuheuttavan rakennesuihkeen kera. Kampaaja vinkkasi, että voisi hankkia suolasuihketta, mutta yritän nyt ensin tyhjentää vähän vanhoja purnukoita. Jospa nyt, kun palkansaanti on taas vuodeksi eteenpäin turvattu, voisi ajatella käyvänsä hiustenleikkuussakin vähän useammin kuin kerran pari vuodessa, niin tällainen hiusmalli voisi toimia pidempiaikaisenakin. Ehkä ensi kerralla vielä hiukan lyhyempi niskatukka.

WP_000175

Kaappiini ovat löytäneet tiensä myös parit siistit työkengät, joilla myös kävelymatka junalle ja junalta pois sujuu kivuttomasti.

WP_000183
WP_000178

Mitäs veikkaatte, kuinka kauan menee, että alan taas kasvattaa pitkää tukkaa takaisin+


Ei kommentteja: