maanantai 8. huhtikuuta 2013

Terveisiä junasta

Ei tämä työmatkailu junalla ole ollenkaan kamalaa. Aika usein olen kotona puolison kanssa samaan aikaan tai jopa aikaisemmin. Ja junassa tulee luettua päivän lehti koneelta, surffailtua pakolliset sivustot ja Facebook-chatattua kavereitten kanssa. Aamuisin teen kyllä aika ahkerasti töitä, mutta iltapuolella ei aina jaksa.

Viime viikolla olin toiveikas kevään suhteen: käytin pääsiäisen tietämillä ostamiani aurinkolaseja ja kevättakkia. Eilen puunasin kenkiä ja nostin keväisemmät kengät eteiseen näkyville, talvisaappaat laitoin kaappiin. Sitten katsoin ikkunasta ulos - ja kaivoin täksi aamuksi ne talvisaappaat ja villakangastakin takaisin.

WP_000127

En ole ehtinyt varaamaan hiustenleikkuuta  - lähinnä siksi että en osaa päättää, mennäkö taas Turussa työpaikan vieressä olevaan paikkaan vai etsiäkö Espoosta uusi - joten piti saksia tukkaa itse taas kerran. Otsatukka melkein palasi muttei ihan.

Otsatukan hyviä puolia: 1. Myssyt näyttää paremmilta. 2. Höpsähtänyt mummuni tunnisti minut toisin kuin edellisvierailulla, jolloin otsatukkaa ei ollut. Lapsena minulla oli aina otsatukka.

Otsatukan huonoja puolia: Jos menee märällä tukalla nukkumaan, aamulla se on todella huonosti.

Viikonloppuna ompelin verhoja. Olin ihan unohtanut, kuinka tylsää käsityötä se onkaan. Toisen sain valmiiksi, siitä tuli sentin liian pitkä, vaikka kuinka mittailin, ja muutenkin aika ruma. Sitten loppui lanka. Ei siis taida tulla niistäkään verhoista sisustuspostausta. Semmoisen sijasta postailen vain kissakuvia:

WP_000118

Kissojen seuraa osaa taas arvostaa vuoden Yo-kyläevakon jälkeen. Ei ole käynyt mielessäkään edes pienen pienikään ikävä sinne.

Jospa seuraavaksi jaksaisi taas lueskella pari sivua seminaaritekstiä loppuviikkoa varten.
3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mulla on ollut melkein aina otsatukka ja olen huomannut tuon saman eli mitä tapahtuu, kun tukka on märkä nukkumaan mennessä. ;)

Johanna Lillrose kirjoitti...

Heippa,

Tahtoisin ehdottaa yhteistyötä. Jutellaanhan lisää :) Kiitos, Johanna

Johanna Lillrose kirjoitti...

johanna.lillrose@gmail.com