maanantai 15. lokakuuta 2012

Päivän ronttiMahdollisten Lukijoiden joukossa mahdollisesti olevien kissojen ystävien iloksi pari kuvaa. Huomasin, että karvapallot ovat saaneet blogissa viime aikoina kovin vähän ruutuaikaa. Syy lienee siinä, että elelen arkipäivät erossa lemmikeistä (kamalaa!). Sen vähän mitä niitä ehtii nähdä, pitää keskittyä rapsuttamiseen, ei kuvaamiseen. Ja Rölliä pitää ehtiä vähän kiusatakin joka viikonloppu, sillä raasu kehittää turkkiinsa rastoja tehokkaalla tahdilla eikä halua luopua niistä (karvoissa kissan voima!), joten turkin selvittämiseen vaaditaan kaksi ihmistä.

Nämä kuvat on muuten otettu sillä uudella Lumiallani. Ehkä jotain omaa postausta siitäkin luvassa tässä joskus, mutta täytyy jo vähän hehkuttaa. Ero vanhaan luuriin on valtaisa, ja kuten näette, jopa liikehtivistä kohteista sisätiloissa saa kelvollisia kuvia, joten kameran unohtuminen väärään asuntoon ei jatkossa harmittane kovin paljon.

3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Minä ja miesystävä leikkasimme taannoin Kollon turkista huopaantuneita möykkyjä ja kissa ei tykännyt hoitotoimenpiteestä.

Katarimaria kirjoitti...

Voi Kollo raukkaa! Rölliltäkin välillä joutuu ihan leikkaamaan karvapaakkuja (siitä myös yksi sen lempinimi, Paakku) mutta nyt on yritetty ennaltaehkäistä niitä harjaamalla. Mutta sekin kyllä aiheuttaa kiukkuista ulinaa. Ullaa sen sijaan saisi harjata niin paljon kuin jaksaa, mutta sillepä ei tulekaan takkuja koskaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mitä ihania karvapalleroita :)!

En löytänyt blogistasi yhteystietojasi, ja haluaisin ehdottaa pientä yhteistyötä kanssamme.

Kerron mielelläni lisää sähköpostilla, jonka voisit vaikkapa laittaa vastaukseen, tai suoraan mailiini salla@upnorthmediagroup.com

Terkuin Salla