keskiviikko 22. elokuuta 2012

Työtukka

 Nyt kun tukka on taas venähtänyt pitkähköksi, pidän sitä mieluiten töissä kiinni. Yritän kuitenkin välttää sortumasta aamulaiskuudessa yläasteajoista muistuttavaan liruponnariin niskassa, joten takuuvarmasti huononakin hiuspäivänä parissa minuutissa onnistuvat kampausideat ovat tarpeen. Tässä yhtenä iltana eksyin selailemaan Youtuben lukuisia tukkavideoita ja totesin, että vaikka kampauksia esittelevillä tyttösillä yleensä on tukkaa vähintään puolet enemmän kuin meikäläisellä perusskandinaavilla, osa vinkeistä toimii mainiosti myös pienemmällä hiusmäärällä. Tämän nutturan nimittäin aion väsätä päähäni vastedes ainakin kerran viikossa: siihen tarvitaan ainoastaan harja, ponnari ja hiuslakkaa, se valmistuu melkein yhtä vaivattomasti kuin perusponnari, näyttää asialliselta ja pysyy liukkaassakin tukassa kelvollisesti koko päivän.


 Ja tässä tulee ohje. Oletko sinä, Mahdollinen Lukija, löytänyt netistä tukkainspiraatiota? Saa linkittää!Ps. Kuten kuvastakin näkyy, omistan taas toimivan kaukolaukaisimen! Edellinen kiinalainen parin euron vehje oli blogilaiskuuteni aikana lakannut toimimasta, joten tilasin uuden yhtä halvan... Ehkä se kestää taas pari vuotta. Itsensä kuvaaminen on taas huomattavasti helpompaa ja julkaisukelpoisten kuvien todennäköisyys suurempi, joten voi olla, että päivitykset hiukan tihenevät.

2 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Tää oli kiva kampaus! Täytyy koittaa joku kerta riittäiskö mun tukka jo :)

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos! Uskoisin, että tämän onnistumiseen ei ihan hirveän pitkää lettiä tarvita, toki mitä enemmän tukkaa, sen isompi sykerö.