maanantai 6. elokuuta 2012

Mitä kuuluu

Loma loppui ja bloggaaminen unohtui. Niin se käy.

Tulihan sitä kaikenlaista sen loman aikana puuhasteltuakin ja aika paljon valokuviakin on erinäisiin kansioihin kertynyt. Ehkä teen jonkinlaista kesäkoostetta elokuuhaikeuden iskiessä, mikäli jostain löytyy aikaa suoristella horisontteja.

Alkoi elokuu, toinen lempikuukauteni (toinen on muuten toukokuu) ja aloitin uudessa työssä. Teen väitöskirjaani yliopistolla palkallisena vuoden loppuun asti. Siinä sivussa opastan uusia opiskelijoita, opetan elämäni ensimmäisen kokonaisen kurssin ja puuhastelen kaikenlaista muutakin uutta ja jännittävää. On kummallinen olo tuntea itsensä toisaalta kamalan vanhaksi (Juurihan itse olin uusi opiskelija, täyttelin HOPSia ja pähkäilin sivuaineita! Minne ne seitsemän vuotta oikein hujahtivat?) ja toisaalta ihan kakaraksi, kun on töissä sekä ikänsä että uransa puolesta nuorin.

Uuden työn myötä palkka nousi kivasti ja työtilani vaihtui kolkosta ja kesälläkin jääkylmästä kellarista viihtyisään toiseen kerrokseen vain muutaman huoneen päähän taukotilasta. Helvetistä taivaaseen, vitsaili kollega. Sisustin huonetta vaihtamalla hiirimaton Siwasta löytyneisiin hattivatteihin ja kantamalla yhden  arkievakkoasuntooni jääneistä kasveista työpaikalle. Pöytätilaa on metrikaupalla ja kirjahyllyt jo valmiiksi melkein täynnä kirjoja.


Töissä pitäisi ehkä alkaa myös näyttää vähän fiksummalta ja tyylikkäämmältä ainakin silloin, kun on tapaamisia tai opetusta. Mikä ihana tekosyy ostaa uusia vaatteita!

Ei kommentteja: