maanantai 13. elokuuta 2012

Kesästä jäi muistoksi pari sorsaa ja lokki

Olen koko kesän raahannut pokkarikameraa laukussa, jotta tulisi joskus otettua valokuviakin. Kuvittelin siis, että lomakuvia-kansioon olisi kertynyt yhtä ja toista. Olihan sinne, mutta enimmäkseen harhalaukauksia, jotka muinaisina filmikamera-aikoina olisivat lähinnä itkettäneet. Olisi ehkä kannattanut kantaa pokkarin sijaan järkkäriä. Tai pukeutua vähän paremmin ja harjata tukkansa ennen kuin käskee seuralaista painamaan laukaisinta.

Koska nyt olen virallisissa papereissa helsinkiläinen, piti yrittää tutustua uuteen kotikaupunkiinsakin vähän. Kävimme Suomenlinnassa, kuvasin lokkeja.


Jokin toinen viikonloppu pyöräilimme Seurasaareen. Kuvasin sorsia.


Vietimme juhannuksen anoppilassa Kalajoella. Ei festareilla. Kuvasin punaisia mökkejä ja hiekkarantaa.


2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hehe, jos tuon ylimmän kuvan rajaisi niin, ettei noita muita lokkeja näkyisi, niin kuva näyttäisi ihan siltä kuin kauhea jättilokki olisi laskeutumassa Helsingin tuomiokirkon päälle.
Hieno efekti. :D

Katarimaria kirjoitti...

Kappas, niinpä näyttääkin :D Megalokki on varmaan sukua yhdelle toiselle jättiläiselle, joka esiintyi jossakin hauskojen eläinvideoiden kokoelmassa: uutistenlukijan tai juontajan taustalla oli livekuvaa ulkomaisesta suurkaupungista ja yhtäkkiä kamerassa näkyi vain jättilokin pää... Tai ehkä se on sama yksilö, äkkiäkös megalokki pikku valtamerien yli liitelisi.