torstai 5. heinäkuuta 2012

Arvatkaa mitä näistä tulee!


Pyöräilin tänään keskustaan hakemaan pari lähdeteosta. Samalla autoin puolisoa kuluttamaan lounasseteleitään ja vilkaisin muutaman vaatekaupan alennukset. Ja etsin lankaa, sillä käsityö on nähtävästi välttämätön illalla televisiota katsellessa - ilman sitä nukahdan väistämättä jännittävänkin ohjelman aikana.

Koska en löytänyt Anttilasta (niin, olen tosi pro neuloja, ostan lankani lähes aina marketeista, mutta minkäs tekee - näillä tuloilla ja neulomistahdilla pikku lankapuotien jatkuva tukeminen veisi minut vararikkoon) seuraavaan projektiin haluamani väristä puuvillalankaa, suunnistin Novitan lankakauppaan LankaDeliin (ja voi miksi voi miksi sen nimi ei voisi olla vaikka Lankaherkku tai Herkkulanka, t. nimim. äidinkielensä ystävä) ja todellakin suunnistin, sillä kaupan sijainti "lähellä Kampin kauppakeskusta" ei ollut ihan niin lähellä kuin pienempiin kaupunkikeskustoihin tottunut luulisi. Mutta löysin, tongin ja ostin.

Ja yritin kuvata lankojani kotosalla tehdäkseni tämän postauksen. Tässä näette, miksi blogini kuvat ovat useimmiten niin laaduttomia: meillä asuu häirikköjä.

- Jaa, mitäs täältä löytyy?


- Tää pussi on sit varmaan mulle?


- Hei idiootti, toit mulle liian pienen paperipussin!

Että semmoista täällä tänään.

Ei kommentteja: