maanantai 14. toukokuuta 2012

Mummotossuylläri ja muuta rakeista

Päätinpä eräänä aurinkoisena iltana tehdä iltapalanhakuretken lähi-Siwan sijaan Cittariin, ja koska olin juuri viskannut parit puhki kuluneet jalkineet polttojätteeseen, kiersin tietysti kenkäosastonkin, jos vaikka löytäisin jotain tyhjentyneen hyllyn täytteeksi. Alennuksessa oli kokonainen kokoelma 37-kokoisia kenkiä, joita sitten innokkaasti tutkailin ja silmiin osuivat tutunnäköiset mummotossut, vaivaiset 20 euroa! Pitempään blogiani seuranneet tietävät, kuinka  pitkä ja onnellinen suhde minulla on Eccon mummotossuihin. Omistaisin niitä varmasti kaikissa mahdollisissa väreissä, mikäli niiden normaalihinta olisi hiukan vähemmän kuin se 80 ekeä, mitä viime kesällä hankkimistani harmaistakin jouduin pulittamaan. Ei siis kannata ihmetellä, että tossut singahtivat ostoskoriin sovittamatta, ja keskitin tarmoni siihen, löytyisikö samasta hyllystä vielä muitakin aarteita.

Ei löytynyt, mutta kassalla sitten ilmeni parikin yllätystä. Hyvät uutiset: tossujen hintaa oli ehditty alentaa vielä uudemmankin kerran ja maksoin niistä ainoastaan vitosen. Huonot uutiset: eihän ne nyt mitkään Ecco-tossut olleet vaan Cittarin oman merkin halpisversiot. Yhdennäköisyys on kyllä vähintäänkin hämmentävä, mutta lähempi tarkastelu osoittaa, että esimerkiksi saumat tuskin kestävät murto-osaakaan siitä kilometrimäärästä, mitä entisillä Ecco-mummiksillani kävelin. Aitoa nahkaa jäljiltemätkin onneksi ovat, ja sovittamatta ostamisesta huolimatta ihan hyvät jalkaan, joten eiköhän niistä vitosen arvosta iloa ole.


 Nyt olisi ehkä vähitellen aikaa taas kirjoitella blogiakin, mutta taidan olla vähän jäässä. Ja kameran Kiinasta tilattu halpiskaukosäädinkin on lakannut toimimasta, ilmeisesti syönyt patterinsa loppuun. Yritin silti verrytellä asukuvahommiakin, ja todistaa, että en ole kevään aikana rupsahtanut ihan niin paljon kuin se viime postauksen takkikuva antoi ymmärtää. Enkä ole ostanut läskistävää takkia, vaan ihan siistin ja kivan.


Täältä tähän. Yritän keksiä taas jotain postattavaa vielä ennen kuun vaihtumista.

Ei kommentteja: