keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kissapipo 2


Tein sitten toisenkin kissapipon, edellistä hiukan isomman. Annoin sen kaverille.

Uusi käsityö on taas aloitettu, mutta aikaa neulomiselle ei (onneksi) ole yhtä paljon kuin alkukuussa. Aloitin nimittäin tutkimussuunnitelman työstämisen ihan oikeasti ja kiikutan lähipäivinä jatko-opintohakemuksen tiedekunnan kansliaan. Olen jo tunkenut itseni yhdelle kurssille ja pariin seminaaritapaamiseen, vaikken vielä virallisesti jatko-opiskelija olekaan. Helmikuun alussa aloitan parin kuukauden pestin tutkimusavustajana, sen jälkeen luvassa on toiset pari kuukautta ihan projektitutkijan nimekkeellä. Saan kiikuttaa teemukini tuttuun kahvihuoneeseen ja tulevaisuusstressi on hetkeksi selätetty.

Nyt pitäisi hankkia jostain lämpimät, mukavat ja persoonalliset sisäkengät työkäyttöön. Viime talvena hipsuttelin käytäviä villasukissa, mutta nyt kun olen arvokas maisteri (lol), voisin harkita työkenkien hankkimista. Pinkit reinot vai huopatossut?

Mietin äsken, pitäisikö näistä blogin tägeistä tuo opiskelijaelämää jo päivittää, mutta mitäpä suotta, jonkinlainen opiskelija kuitenkin tulen tässä olemaan vielä monta vuotta. Seuraava tavoite: tohtoriksi ennen kuin täytän 30. 

3 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Söpö! Arvon maisteri nyt sitten nauttii täysin rinnoin työstään! :)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea töistä ja tsemppiä tohtoriopintoihin! :)

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos! :)