sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kissanpäiviä




Helteellä kissat eivät ole jaksaneet juosta edes öisin. En jaksa minäkään: eilisaamuisesta jo varhaisella tuskaisan hikisestä aamulenkistä sain energisyyden sijaan vain painostavassa ilmassa kolottavat lihakset. Minäkin tahtoisin tehdä kuten Rölli: etsiä varjo- ja tuuletusolosuhteiltaan ihanteellisimman paikan ja vain löhötä. Ehkä sitten juhannusviikolla, kun minulla on tämän kesän ainoat oikeat lomapäivät, hurjat kymmenen kappaletta.

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Minä olen miettinyt, että pitäisikö kissan esimerkkiä noudattaen löhötä helteellä lattialla. :)

Nyt on minulle sopiva ulkolämpötila!

Katarimaria kirjoitti...

Sirpa ja Kollo, eikös kuuma ilma nouse aina ylöspäin, joten kissan logiikassa voi olla perää. Ainakin pakkasella lattialla on kylmä, mikseipä siis helteelläkin viileämpi :) Pitää kokeilla seuraavan helleaallon tullen!

Ofelia kirjoitti...

IHANIA kuvia Röllistä! <3 Kyllä punaiset kissat on parhaita. Olisin aikoinaan ottanut itse semmoisen ellei olisi pahaa allergiaa.

Katarimaria kirjoitti...

Ofelia, punainen kissa kiittää ;) Allergia on kyllä harmillinen, meinasi itsellenikin tulla paniikki kun testissä todettiin, että olen sitten virallisesti kissoillekin allerginen. Onneksi se on sen verran lievä että pysyy siivoamisella kurissa.