lauantai 23. huhtikuuta 2011

Reissukuvia

Olen palannut kotiin, nukkunut väsymyksen pois, kärähtänyt iho on lakannut hilseilemästä ja reissulta hankittu vatsatautikin on parantunut. Käväisin siis Sansibarilla moikkaamassa siellä töissä olevaa kaveria. Antaapa taas kuvien toimia matkakertomuksena:


Reissussa oli kivaa, mutta kotiin päästyään osaa taas arvostaa Suomen viileää raikasta ilmaa, hiljaisuutta, väljyyttä ja siisteyttä, marketteja ja turvavöitä! Luonnollisesti shoppailin muutamia matkamuistojakin, esimerkiksi tuon alimmassa kuvassa näkyvän mekon. Ja tätä nykyä omistan sitten myös haaremihousut, vaikka lienen joskus mennyt sanomaan, että sitä trendiä tuskin minun päälläni näkyy. Ne olivat pakko-ostos, kun mukaan ottamiini hellepöksyihin jämähti lika niin ettei se irronnut kotonakaan. Roikkuhaarahousujen tyylikkyydestä en ole vieläkään varma, mutta ainakin ne ovat tavattoman mukavat. Ostoksista ehkä lisää joskus myöhemmin.

PS. Hämmentävää, että Suomessa oli tullut täysi kevät matkani aikana. Lähdin loskanharmaasta ja jäisestä kaupungista, saavuin leskenlehtien keskelle. Ikävämpi yllätys oli nähdä lentokoneeseen astuessa ulkomaisen lehden etusivulla Timo Soinin riemukas naama. Mahdollisille Lukijoilleni tuskin tulee yllätyksenä, että allekirjoittanut ei päästellyt ilonkiljauksia vaalituloksista kuullessaan. Masentaa varmasti vielä vähintään seuraavat neljä vuotta.

5 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Hienoja kuvia ja varmasti mahtava reissu! :)

Ja KYLLÄ, vaalitulos masentaa täälläkin päässä!!! Pyritään siihen että neljän vuoden kuluttua on syytä riemuun!

Elina kirjoitti...

Ooh, ihania kuvia, oli varmasti huippureissu! :D

Ja juu, vaalitulos ihmetyttää/hämmentää/ärsyttää/vihastuttaa minuakin...

Katarimaria kirjoitti...

Ofelia ja Elina, kiitos ja kyllä, ikimuistoinen oli matka! Toivotaan, ettei persuväki ehdi pilata koko Suomea neljässä vuodessa.

Sanni kirjoitti...

Oih mita kuvia! on se kiva matkustella, mut on myos kiva aina palata kotiin :)

Eicca kirjoitti...

Näyttää olleen mukava reissu. Kilpikonnat on musta ihania, pääsisinpä itsekin tutkailemaan noin läheltä!