lauantai 2. huhtikuuta 2011

Laiskottelijan tryffeleitä

Motivaatio on jälleen kerran päässyt karkuteille ja tänään pelkkä gradutiedoston avaaminen aiheuttaa päänsärkyä. Yritän siis sallia itselleni lorvailua ja luottaa siihen, että alkuviikolla löytyy vielä intoa naputella raakile sellaiseen kuntoon, että kehtaan lähettää sen professorille kommentoitavaksi ennen painumistani pippurinkasvatusalueille.

Muun välttelytekemisen ohessa tein eilen ensimmäistä kertaa omatekoisia suklaakonvehteja. Tänään olen lähinnä keskittynyt niitten syömiseen.


Ohjeita etsiskelin tapani mukaan Googlesta, ja resepti valikoitui sillä perusteella, että ei tarvinnut lähteä kauppaan. Pistin sörsseliin hiukan ohjetta reilummin kaakaota ja lisäksi vielä "kaakaonkorviketta" carobia, ja esanssien sijasta tietysti ihan oikeaa amarettoa. Karkkivuokien olemassaolo olisi helpottanut siinä, että taikinan piti malttaa antaa kovettua jääkaapissa jonkin aikaa ennen kuin siitä oli mahdollista pyöritellä palleroita. Pallerot kieputtelin joko kookoshiutaleissa tai kaakaojauheessa, ja yllättävän hyviä tuli.

Ei kommentteja: