keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kasvihuoltoa

Olen palannut! Toissapäivänä jätin hyvästit kellarikopperolle ja kannoin teemukini kahvihuoneesta kotiin. Nyt olen taas toistaiseksi pelkkä opiskelija, päätyönäni kirjoittaa gradu ja sivuaineen tutkielma loppuun. Täksi vuodeksi olen asettanut yhden ainoan tavoitteen: valmistua.

Heti eilen vapaa-aikani yhtäkkiä lisäännyttyä tartuin kotoisiin puuhiin. Koska kalenteri oli kääntynyt helmikuulle ja talven aikana ränsistyneet kasvini kaipasivat huolenpitoa, päästin sisäisen puutarhurini valloilleen. Mikään yllätys ei ollut, että sain pari innokasta apulaista hyörimään mukaan.


Nyt on juoruja ja kiinanruusuja ja traakkipuita leikelty ankarasti ja melkein puolet kasveista pääsi uusiin ruukkuihinkin. Uusillekin kasveille olisi taas tilaa, kun pari ruminta pääsi kasvien taivaaseen eli polttolaitokselle. Pitäisi varmaan etsiä jokin viherkasvien vaihtorinki.

Onko Mahdollisissa Lukijoissani viherpeukaloita? Kasveista kiinnostumattomillekin on jotain luettavaa tulossa, kunhan alkukankeudestani toimerrun. Olenhan nimittäin ehtinyt jossain väleissä vähän tuhlaamaan ruhtinaallista palkkaani alennusmyynteihinkin, ja maanantaina otin tuloksellisesti osaa tavaranvaihtoiltaan.

Ei kommentteja: