keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pimmeetä

Varmaan kaikki asukuvia postailevat bloggarit tuskailevat nyt saman ongelman kanssa. Milläs saa hyviä kuvia kun ulkona on niin turkasen pimeää koko ajan. Kun on muutenkin ongelmia fiksujen asukuvataustojen löytämiseksi niin taitaa tämä vaatebloggaaminen meikäläisellä vähentyä vielä entisestään nyt kun pitäisi taustan lisäksi keksiä valonlähdekin.

Kääntyvä salama on kameran lisävarusteista seuraavana hankintalistalla, mutta lienee joulupukille hiukan turhan tyyris toive. Toissapäivänä varmistui kuitenkin uutinen, että aloitan joulukuussa parin kuukauden pestin ihan oikeissa oman alan töissä ja saan ihan oikeaa palkkaakin, joten kenties johonkin turhanaikaiseen leluun voisi joulunjälkeisalennuksissa investoida.Viikonloppuna, kun piti piristäytyä, värjäsin tukkaakin. Edellinen kevytväri kului ihan lupausten mukaisesti juurikasvuttomasti pois, joten sorruin lievittämään talviharmautta vielä hiukan räväkämmällä versiolla. Vaikka eihän sitä violetihtavaa sävyä näistä hämyisistä kuvista hevillä erota. Tukka kasvaa ja tuskastuttaa hetkittäin, kun ei siitä tahdo saada mitään järkeviä kampauksia aikaan. Jouluksi letille on tavoite, ja siihen päästäkseni pitää pysyä erossa saksista vaikka niskahapsut ja silmillä roikkuva otsis kuinka harmittaisivat. Tuo paita on muuten se toinen kirppislöytöni. Se on ollut piristävän vaikutuksensa takia ahkerassa käytössä viime aikoina.

Illalla lähden sitsaamaan, ja pitäisi sitä ennen ehtiä ottamaan päiväunet, keksiä mitä pistää päälleen ja miten selviytyä juhlapaikalle ihmisen näköisenä kaatosateesta, joka näyttää jatkuvan taukoamatta ainakin huomiseen asti, huolimatta. Kameran jätän kaiketi suosiolla kotiin, ja nähtäväksi jää, riittääkö aika ja valo siihen, että ottaisi edes sitsauslookistaan jonkun räpsäisyn.

Ei kommentteja: