sunnuntai 8. elokuuta 2010

Lö Säkki

Nyt seuraa lopultakin kuvia minun versiostani kuuluisaa Le Sac -mekkoa. Seuraamistani bloggareista ainakin Salkalla, Prefectalla ja Maijalla on tänä kesänä näkynyt kyseistä monitoimimekkomallia, jota ilmeisesti saa ostaa American Apparellilta mutta joka yksinkertaisuudessaan on tavattoman helppo ommella itsekin, ohjeet KVG tai vaikka täältä.


Musta mekko olisi ollut kaikkein monikäyttöisin, mutta koska nuukailin ja kangas piti saada Eurokankaan muuttimyyntitarjouspalalaatikoista (tuli maksamaan ehkä kolme euroa), valikoitui kankaaksi tummanpunainen. Mekko on päässyt viime viikkoina jo monta kertaa ulos ja on todellakin kehkeytymässä yhdeksi lempivaatteistani.


Uuden tukkanikin kanssa olen alkanut jo tuntea oloni kotoisammaksi, ja koska näiden kuvien ottaminen ja koneelle lataaminen ei enää aiheuttanut kauheita itseinhopurkauksia, itsetuntokin vaikuttaa pikku hiljaa tokenevan stressaavan kesän aiheuttamasta notkahduksestaan.
Onko Mahdollisilla Lukijoillani kokemuksia monitoimivaatteista?

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Näyttääpä komialta! Etenkin tuo ensimmäisessä kuvassa oleva malliversio pukee sua todella hyvin! :)

Salka kirjoitti...

Wow! Hyvältä näyttää sunkin säkki :) Täytyykin kokeilla tuota olkaimetonta muotoa, en meinaan itse ole saanut sitä viriteltyä kovinkaan hyvin olkaimettomaan malliin..jos nyt onnistuisi, kun ne narut virittäisikin kehystämään rintoja :D

Maria kirjoitti...

Hyvältä näyttää! ^^ Tuo väri sopii sulle tosi hyvin, ja tämä siis ihmisen suusta, joka normaalisti dissaa punaista! Sulla ihan rok! ^^

Stazzy kirjoitti...

Hei, minkälaista kangasta tuo on? On nimittäin yksi parhaita tähän mennessä näkemiäni säkkejä, laskeutuu kivasti. Pitäis itsekin saada ompeluaikaiseksi.

Katarimaria kirjoitti...

Maija, kiitos! Ensimmäinen on munkin suosikkini ja uskon että se kylmemmillä säillä toimii kivasta myös paidan päällä.

Salka, kiitos! Munkin testeissä olkaimeton säkki meinasi ensin olla haastava mutta sitten tupsahti tämä bondage-innovaatio jostain päähäni :D

Maria, kiitos! Mulle punainen on yksi voimaväri, joka buustaa itsetuntoa huonoinakin päivinä. Etenkin tuollainen tumma "keisarinpunainen" on suosikki.

Stazzy, kankaan materiaaleista en osaa sanoa mitään tarkkaa, koska löysin sen tosiaan Eurokankaan superaletilkkulaatikosta. Mutta se on sellaista painavaa, löysää, liukasta trikoota, jota mallailin kaupassa hyvän tovin varmistuakseni sen laskeutuvuudesta. Suosittelen kyllä säkkimekon tekemistä, oli maineensa veroisesti helppo :)