tiistai 31. elokuuta 2010

Kissakuvahaaste 138: Plussat ja bonukset


Meidän kissat eivät ole vielä ehtineet saada paljoa kylkiäisiä. Murosäkin mukana tullut rapinaputki on toistaiseksi ainoa, mutta sitäkin parempi lahjus. Putkesta oli esittelyä jo tammikuussa sen saavuttua, mutta koska pötkylä edelleen on Röllin suosikkilelujen viiden kärjessä ja koska kuvakin on aika söpö, julkaisen tämän nyt uudestaan haasteeseen osallistuen.

3 kommenttia:

Mayo kirjoitti...

No nyt täällä kiinnostuttiin. Mikä ihmeen rapinaputki, kun oli jo haastajallakin sellainen. Pakko saada. Myös tuo kaunis kisu, kiitos. Ai ei, no ei sitten : )

ruusupioni ja Börre kirjoitti...

Eipäs ole sattunut tuollainen kylkiäinen silmään, heti olis NIITÄ raksuja ostettu. Varmaan mielenkiintoinen lelu. Pitääpä laittaa kirje joulupukille.

Katarimaria kirjoitti...

Mayo, rapinaputki on tosiaan suuresti rakastettu. Kylläkään Ulla, joka pelkää kovia ääniä, ei tykkää sen rapinasta, joten arkajalkakissoille ei suositella. Röllistä kannattaa tehdä tarjouksia sen pahimpina riiviöhetkinä, voisi aika helposti saada ainakin lainaan :D

ruusupioni ja Börre, muistaakseni Frieskiesillä joskus viime vuonna oli tuo meidän putken tuottanut keräilykampanja. Aiemmin putkesta kirjoittaessani oli kommenteista pääteltävissä, että noita saa ihan kaupastakin. Joulupukin on siis täysin mahdollista hankkia sellainen, joten kannattaa olla kiltisti ;)