perjantai 9. heinäkuuta 2010

Hopeanäperrystä

Vielä yksi löpinä menneen viikonlopun polttarihulinoista. Sankarimme nimittäin sai tehtäväksi askarrella itselleen hopeakorun yhden harrastukseen perehtyneen vieraan opastuksella. Korusta tulikin niin hieno, että alkoi ihan itseänikin himottaa hopean vääntelyn kokeileminen.


Kuningasketju taisi olla tuon tekniikan nimi. Onko Mahdollisista Lukijoistani kukaan kokeillut hopeakorujen tekemistä, entä olisiko hinkua?

5 kommenttia:

Stellar kirjoitti...

Minäpä minä :) tai ketjuja en puno, mutta hopeaa vääntelen kyllä. Nyt on tosin ollut pitkä tauko, mutta eipä ne helmet siellä laatikossa pilaannu :)

Lydia kirjoitti...

Järjetön hinku olisi kokeilla tuota. Kaiken maailman työväenopistojen hopeakorukurssit menee aina ensimmäisenä täyteen, etten ole niillekään valitettavasti koskaan päässyt. Ehkä joskus :).

Katarimaria kirjoitti...

Stellar, muistelinkin, että olen blogistasi joskus lukenut maininnan, että harrastat korujen näpertelyä :)

Lydia, samaa olen kuullut noista kursseista että pitää oikeasti taistella paikastaan :D Mutta niinpä, ehkä minäkin joskus.

Rhia kirjoitti...

Heipähei, oon melkein unohtanut sun blogin tuon oman blogimuutokseni myötä kun kaikki omat blogisuosikit ei vielä ole muuttaneet uuteen linkkilistaan.

Mä olen useamman vuoden harrastanut hopeakorujen tekemistä ja erityisesti juuri erilaisia ketjuja ja niiden muunnoksia. Blogissakin niitä on muutaman kerran nähty. Se on kyllä semmoista puuhaa että vie mennessään. Nyt on tosin oma harrastus ollut parisen vuotta tauolla kun työ vie niin paljon aikaa eikä ehdi kunnolla enää harrastaa mitään. Kuningasketju on näyttävä mutta kohtuuhelppo ketjumalli aloittelijallekin.

Katarimaria kirjoitti...

Rhia, mukavaa että taas löysit tänne kuitenkin! Tuli kyllä tosi hieno tuosta jo sankarimme ihan ensimmäisestä kokeilusta, voin vain kuvitella, kuinka hommaan koukuttuu kun oppii lisää.