keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Hellemenoja

Onko muilla samaa ongelmaa, että näinä kuumina päivinä ei yhtään huvita istua koneella? Kommenttien määrästä päätellen ulkopuuhastelu vie laiskottelumuotona voiton bloggauksesta myös Mahdollisilla Lukijoillani!

Kaverin polttareistakin on jo päiväkausia, enkä nytkään jaksa niistä suuria sepustuksia runoilla, kunhan nyt muutaman kuvan laitan.


Ohjelmassa oli  Kuralan kylämäen polttarikierros, piknikkiä, mölkyhköä pelailua, paljon ruokaa, saunomista ja tanssilattiallakin piipahdettiin.Näin kuumina päivinä pukeutumista säätelee lähinnä käytännöllisyys: kuinka pysyä viileänä ja olla kuitenkin palamatta ja saamatta auringonpistosta. Ja kuinka selvitä kaikista riennoista raahaamatta mukanaan puolta omaisuutta. Tämän kesän jumitusvaatteeksi ovat nähtävästi pesiytyneet farkkusortsit, jotka ovat äärimmäisen kierrätetyt: kirpputorilta eurolla ostettuja farkkuja käytin ensin täysmittaisina kunnes lahkeet rispaantuivat, sitten pätkäisin ne polvihousuiksi ja taas pari vuotta kulutettuani lopulta sortsimittaan. Ja edelleen palvelevat mainiosti!


Koska näistäkin pippaloista tulisi kilometripostaus, säästän muutaman yksityiskohdan vielä tuleville päiville.

3 kommenttia:

desthea kirjoitti...

Huomattu on. Siis että kesä(helle) karkottaa niin omat datailuinnostukset kuin mahdolliset lukijat/kommentoijatkin. x-D

Jenni / North and South kirjoitti...

joo, harvinainen se hetki kun jaksaa koneelle istua (ja tehdä muuta kuin häävalmisteluihin liittyviä asioita). kesä on liian kiva ja lyhyt netissä luuhaamiseen!

ps. mulla oli polttarit lauantaina, ilmeisesti kyseessä oli siis kohtalotoveri? ;) teillä näyttää olleen kivoja juttuja, ja niin oli muuten mullakin! ihan paras päivä.

Katarimaria kirjoitti...

desthea, no ehkä tietokoneen välttely helteellä on ihan terveellistäkin sekä bloggaajalle että lukijoille :)

Jenni, joo, tuon kohtalotoverin suuri päivä koittaa reilun viikon päästä, 17. päivä. Ja näkyi muuten kaupungilla muutama muukin polttariporukka. Tsemppiä hääjärjestelyihin ja hienoa että sinullakin oli mahtava päivä!