sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Zombitöyhtöjä


Raidoitin hiuksia eilen vähän uusiksi kun juurikasvu alkoi olla niin mittava. Garnierin raitapakkaukset ovat suosikkejani, sillä ainakin niissä värinpoistoaine on pakattu kahteen erilliseen pussiin, jolloin pakkaus on helppo käyttää kahdessa erässä. Omaan tukkaani tuo puolikaskin paketti riittää mainiosti. Ja paketin riittäessä puoleksi vuodeksi tukan kelvollisena pitämiseen kuluu selvästi vähemmän rahaa kuin silloin kun reilun kuukauden välein lätkin kestoväriä koko päähän, puhumattakaan päänahan kärsimyksistä.

Tukka muuten tuntuu näin lyhyenä kasvavan ihan jumalatonta vauhtia. Leikkuusta on hädin tuskin kuukausi ja jo nyt pää näyttää olevan taas ihan eri kuosissa. Onneksi kampaajan valitsema malli näyttää pitävän lupauksensa eikä ainakaan vielä näytä omiin silmiin ylikasvaneelta ja uusintakäsittelyä kaipaavalta. Luulen, että tukka saakin nyt taas pari kuukautta vielä kasvaa.

Otsikko viittaa tähän kuvaan.


Tarkoitus oli raportoida huppuvärjäystä kuvasarjalla, mutta sain aikaan vain pari zombikuvaa ja sitten kamerasta loppui akku. Värjäyshupussa hiustupsuineen ei vain voi katsoa peiliin repeilemättä.

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Ihanan söppänä ilme tuossa ekassa kuvassa! ^^