maanantai 21. kesäkuuta 2010

Kohtaamisia Koskipuistossa

Olihan sillä Tampereen reissulla jokin varsinainen ideakin, nimittäin korvatakseni sitä, etten päässyt kevään Helsinki-miittiin enkä tule pääsemään heinäkuulle suunnitteilla olevaan isompaan puistomiittiin, raahasin takamukseni tähän perjantain häppeninkiin. Hyvä meininki oli ja sadettakaan ei saatu!

Mistä tietää, että koolla on bloggareita? Laske kamerat!

Vasemmalta lukien kuvassa siis Sarakissa, Prefecta, Sanni, Maria ja Stazzy. Heidän lisäkseen kiitän seurasta Sannaa, Rhiaa, Tiitiäistä, Maijaa, Jossua ja Nooraa, joka ystävällisesti tarjosi allekirjoittaneelle myös yösijan! (Jos unohdin jonkun, pyydän anteeksi ja hihkaiskaa!) Mukana menossa nähtiin myös parin bloggarin läheisiä, ja puistossa istuskelu houkutteli paikalle muutamia kuokkavieraitakin:Yllä olevat kuvat ovat peräisin omasta kamerasta. Todisteeksi, että itsekin oikeasti olin paikalla, lainasin Marialta vielä muutaman otoksen (lisenssi). Tukka on armottoman sekaisin puistossa puhaltaneen vienon kesätuulen takia.


3 kommenttia:

Prefecta kirjoitti...

Mäkin haluun tukan joka näyttää noin hyvältä sillon kun se on "armottoman sekaisin"!

Maria kirjoitti...

Hihii, hirveen hyvän kuvan nappasit tuosta koirulista! Ja voi ei tota mun tukkaa, se on ollu toistaseks mitä oon nähny ni kaikissa mahdollisissa kuvissa sekaisin ja epämääräisesti :D

Mut hirveen kivaa kyllä oli ^^

Katarimaria kirjoitti...

Prefecta, no joo on se ehkä joskus ollut vielä enemmänkin sekaisin...

Maria, koira poseerasi aika kiltisti. Ja tuuli ei tainnut säästää kenenkään tukkaa...

Toivottavasti tulee taas pian uusia miittejä joihin ehtii mukaan!