sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhannusväläyksiä

Juhannuksenvietosta on kotiuduttu. Ennen kuin katoamme seuraavalle reissulle tallennan tännekin muutaman otoksen tunnelmista. Olimme siis juhlistamassa juhannushäitä perinteiseen tyyliin. Täysin putkeen ei juhla omasta puolestani mennyt, mutta se pitkä tarina jääköön blogin ulkopuolelle, ja päällisin puolin keskikesän bileistä jäi kuitenkin hyvä mieli.


Juhlapaikkana oli vanha maatila, jonka pihapiiri vilisi kissoja ja muitakin eläimiä. Myös hyttysiä löytyi illan mittaan sen verran, että näin järsityillä jaloilla ei hetkeen käytetä hellehamosia.


Koska taannoisessa sivupalkkiäänestyksessä Mahdolliset Lukijani olivat lähes yksimielisiä siitä, että  lyhyet postaukset useammin ovat kilometrilöpinöitä mukavampaa luettavaa, säästän juhannuksen loput kuvasaasteet ajastetuiksi postauksiksi ensi viikon iloksi.

2 kommenttia:

compassionateapproach kirjoitti...

Miten tuo pikkulapsi voi olla niin ilmetty sä :D Herttaista <3

Katarimaria kirjoitti...

Kieltämättä Kertussa on pientä yhdennäköisyyttä tätinsä kanssa. Ja vaikuttaa olevan kehittämässä samanlaista kykyä laukoa unohtumattomia kommentteja, sanoi mm. heitettäessä jyviä kirkonportailla että "mää heitän niitä päähän!" XD