sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Letti veks

Tässä nyt kuvia uudesta tukastani.


Tukkaa tipahti siis kampaamon lattialle enemmän kuin koskaan ennen, mutta se oli tarkoituskin. Olin nimittäin lopen kyllästynyt hapsuisiin latvoihini ja iänikuisesti samanlaiseen tukkaani. Kasvaa se takaisin kuitenkin aika nopeasti, kun ei mistään takapuoleen yltävästä letistä kuitenkaan enää aikoihin ole ollut kyse. Värille ei tehty mitään, vaan tukassa on ainoastaan itse raitahupulla kuukausi sitten väkerrettyjä raitoja, joita kampaajakin meni kehumaan.

Tämän uuden hiuksiston saa vielä nippa nappa kiinni pikkuruiselle ponnarille. Se oli kriteerinä, samoin se, ettei tarvitsisi heti kuukauden päästä olla taas lyhentämässä pehkoa, mutta muuten annoin kampaajalle aika vapaat kädet. Alun peilikuvasäikähdyksestä toivuttuani olen kyllä tyytyväinen.


Jotenkin olo lyhyemmällä tukalla on kevyempi ja sirompi (ja löysin itsestäni hämmentävästi muutaman kaukaisen sukulaisen näköä), mutta nähtäväksi jää, mitä kesän jälkeen tukalle taas tapahtuu. Jotain tätimäistä tässä pottamallissa kyllä on, mutta sopivasti yhdistelty tätimäisyys tuntuu olevan tyylini kulmakiviä! Jostain kumman syystä uudella tukalla ulos lähteminen vaatii väistämättä huulipunaa ja aurinkolasit.

Tämän uuden pään laittaminen vaatii vielä hiukan opettelua, vaikka luulenkin, että tässä mallissa kyllä on muuntautumiskykyä eri tavoin kammattuna ja pinneillä kiinnitettynä jopa entistä lettiä enemmän. Toistaiseksi olen pyöritellyt sitä ojennukseen kampaajaa matkien muotovaahdon ja ilmakihartimen avulla, mutta odotan innolla hyviä syitä kokeilla vaikka kiharoita.

Mitä tykkäätte, Mahdolliset Lukijani? Vinkkejä lyhyemmän tukan laittoon ja hyviksi havaittuihin tukkamömmöihin otetaan vastaan!

10 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen <3

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Mäkin haluaisin tuollaisen tukan :)
- pikku-e

Anonyymi kirjoitti...

tavallaan näytät aikuisemmalta, tavallaan nuoremmalta. anyways, tosi makee fleda kakella <3

ja eikö ookki ihanaa, kun on lyhyt/lyhyehkö tukka ;)

Anonyymi kirjoitti...

toi kolmas kommentti on multa. ehdin kirjautua bloggerista ennen kommentin lähettämistä. ja unohdin mainita ensiks, kuka anonyymi oon.

-comp/sa

NooranElämää kirjoitti...

Wau, näyttää ihan mielettömän hyvältä! :)

Hepa-Neiti kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) Onko se aina niin että kun on mennyt naimisiin niin leikataan letti :) :)

Maya kirjoitti...

Toi sopii sulle tosi hyvin! Täällä tykkäillään ainakin kovasti :)

Neiti S. kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen kesätukka :) Sopii sulle hyvin.

Riikka kirjoitti...

Tykkään! Sopii tosi hyvin sulle :)

Katarimaria kirjoitti...

Kiitos kaikille kannustavista tykkäämisistä!

Hepa-Neiti, omassa tuttavapiirissä on vielä niin vähän rouvia etten ole tälläistä yhteyttä havainnut. Voi olla, että moni itseni tapaan kasvattaa tukkaa häiden alla nutturaa varten, ja kun nuttura viimein on hommansa ajanut, liuhulatvoihin on loputtoman kyllästynyt ja ne haluaa mahdollisimman tyynni pois :D