perjantai 14. toukokuuta 2010

Kissapiknik

Eilen lämpimän illan kunniaksi haettiin Siwasta jätskiä ja lähdettiin pihalle syömään sitä. Koska kerrostalomme sisäpiha on remontissa, Rölli-raukka ei ole päässyt parveketta pidemmälle ulos sitten talven alkamisen. Ullahan ei niin ulkoilemisesta välitäkään. Otettiin sitten katti valjaisiin ja suunnistettiin parin sadan metrin päähän aurinkoiselle nyppylälle. Pitää mennä toistekin, kun minipuumalla oli niin kivaa.Melkein-villieläin kiipeili kalliolla, tutki jokaisen kuopan ja ruohotupsun, melkein-pyydysti pari kimalaista ja västäräkinkin perään tuli ryntäiltyä.


Ulkoiluttajakin pääsi kuvaan, vaikka vähän dorkalta näyttääkin. Tässä siis viimeinen otos vanhasta tukasta. Nyt on päässä jo kesätukka, siitä lisää lähipäivinä.


 Ja eväistä riitti Röllillekin vähäsen.

3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mukava retkipaikka - emäntä ja kissa viihtyivät! :)

Kollo on halunnut tänä vuonna retkeillä lähinnä omalla pihalla ja kun olen kantanut kissan metsikköön kissa on lähtenyt rynnimään heti kotiin.

Daphnion kirjoitti...

Onpas kaunis kissa :)

Katarimaria kirjoitti...

Sirpa ja Kollo, ei tuo meidänkään katti omin jaloin noin kauas lähtenyt ja pelkäsi hiukan kun nyppylälle kannettiin. Jännittävät ruohotupsut ja pensaat kuitenkin voittivat pelon aika äkkiä...

Daphnion, Rölli kiittää!