maanantai 26. huhtikuuta 2010

Polterabend

Nyt kun sain itsellenikin muutaman kuvan perjantailta, voin kertoa Mahdollisille Lukijoilleni, miksi tässä blogissa ei nähdä juttuja siitä blogimiitistä korruptiokasseineen, josta kaikki taas jauhavat. Oli nimittäin vähän parempaa tekemistä.

Jos blogimiitissä on pynttäydytty parhaimpiin, meikäläinen näyttikin tältä:


Ja jos blogimiitissä siemailtiin sivistyneesti kuohuviiniä, meikäläinen siemaili tähän malliin:


Rakkaat kaasoni eli epäbiologiset siskoni olivat saaneet kasaan miltei koko lukioaikaisen kaveriporukan täydennettynä muutamilla mainiosti joukkoon sulautuvilla epälarppaaja*vahvistuksilla ja loihtineet niin riemastuttavat polttarit, että virne naamalla ei hyytynyt vielä aamullakaan. Tytöt onnistuivat viime hetken hämäysliikkeillä pitämään minut siinä luulossa, että varsinainen show on lauantaina ja mikäli perjantaina jotain jännittävää tapahtuu, on se tyyliä yllätysvieraan hakeminen rautatieasemalta.Toisin kävi.

Niinpä perjantai-iltapäivänä ovikellon soidessa olin kyllä pukeissa ja tukka hyvin, mutta urheilu-, sauna- ja bilekamat piti viskoa reppuun parin minuutin varoitusajalla. Olin toivonut rentoa yhdessäoloa entisaikojen hengailujen malliin ja luotin täysin, etten joutuisi kaupungille kaupittelemaan suukkoja hoitsu- tms. puvussa, sillä stereotypisimmaksi mielletystä polttaritoiminnasta seuraisi kaltaiselleni epäsosiaaliselle vammapäälle vain traumoja ja paniikkikohtauksia. Matka suuntautui kävellen kohti Yliopistonmäkeä, ja jonkun tivatessa arvauksia, minne kuvittelin olevani menossa, mainitsin, että jossain kohdin kyllä oli häivähtänyt mielessä, että entäs jos tämä onkin joku larppi, ja saan kohta hahmopaperin ja pari minuuttia aikaa. Taisin kiljua kuin mikäkin huippumallikokelas, kun kaasoista toinen tämän jälkeen kaivoi esiin paperinivaskan.

Lukioaikainen harrastukseni liveroolipelaaminen on päässyt vähän unohtumaan tässä kiireiden ja vähemmän kummastusta herättävien aktiviteettien (ai bloggaamisen!) tieltä, mutta eipä innostusta tarvinnut kauaa etsiä, kun paperilta mieleen muistui vanha tuttu pultsarinoita- alter ego, joka pääsi viettämään viisikymppisiään avovankilan vierailutiloissa (TYYn saunalla) salajuopotellen. Moni ei uskoisi, mutta olen todellinen luonnenäyttelijä mitä tulee örkkeihin, pultsareihin ja hulluihin tiedemiehiin. Täytyyhän sitä joskus irrotella.

Onnekkaasti pultsarinoitahahmoni vankilasta vapauttamiseen päättyneen pelin jälkeen kulutettiin kaloreita, kun tanssinohjaajana työskentelevä toinen kaasoni veti koko porukalle lattaritunnin. Sitten saunottiin ja myös testattiin saunatilojen äänieristystä, ja tulipa sitä pulahdettua lempeä nostattavaan yrttikylpyynkin ja karkotettua entiset heilat ikkunasta huutamalla. Ja tietenkin korvattiin ne kuluneet kalorit monimuotoisilla herkuilla ja boolilla, ja testattiin vähän verestettyä tanssitaitoa baarissakin. Kaikki meni siis täydellisesti nappiin, eikä polttariseurueeni tarvitse pelätä tulevaisuudessa koittavaa kostoa.

Millaiset olisivat Mahdollisten Lukijoideni unelmapolttarit, nolaamista vai morsiustaikoja? Vai onko koko touhussa mitään järkeä? Entä löytyykö tarinoita onnistuneista tai vähemmän onnistuneista polttareista?

*Jos Mahdollinen Lukijani ei tiedä mitä larppaus on, lukekoon vaikka täältä.

2 kommenttia:

compassionateapproach kirjoitti...

noi sun polttarit oli tosi kivat <3 takana on myös toiset polttarit, jotka olivat tosi jees lukuunottamatta sitä, että morsian oli jossain vaiheessa liian tööt. tosin se asia hoidettiin mallikkaasti ja pian morsian oli taas skarppi. käytiin sillon karaokebaaris. oli kivaa sekin. ja suomenlinna-piknik!

mä en välttis haluis polttareita paitsi jos mentäs kiipeen :D tai aika siistii ois, että ois jokin joogaretriittihenkinen päivä ja sitten illalla vois juoda vähän punkkua tms. (mikä ei joogaretriittiin kuulu tosin :D) ja olla saunassa tms.

Zombie kirjoitti...

Kyllä örkkikin voi olla hyvä ihminen! :D

Tämän Mahdollisen Lukijan pää menee solmuun, kun se yrittää keksiä, millaiset olisivat kivat polttarit. Jotain persoonallista ilman nolaamisia (inhoan nolaamisia) ja taikauskoisena tapauksena jättäisin mielelläni ne morsiustaiatkin rauhaan... Oisko se sitten, että kunnon LANit vaan pystyyn (Wipeout HD Fury isolla porukalla, joo!!! :D ), jotain tarinallista metsäretkeä menninkäisineen ja peikkoineen (RPG-flashback!! XD ), saunaa ja hyvää aikaa kaverien kanssa? Sun polttarit oli kyllä niin mainiot, että hankala äkkiseltään keksiä hauskempaa! 8')