torstai 29. huhtikuuta 2010

Näpertelyä

Vaikka häitä varten askartelu on tarkoitus pitää minimissään, jotain on silti pakko tehdä. Pieniinkin juhliimme tuntui, että istumajärjestys olisi kuitenkin hyvä, sillä ensi niissä tapaa toisensa ensi kerran joukko ihmisiä, joiden toivoisimme illan mittaan tutustuvan toisiinsa, ja siten väen sopiva sekoittaminen on paikallaan.

Paikkakortit askarreltiin eilen avuliaiden ystävien kanssa - jolloin kaikki vastaavanlainen väkertely on huomattavasti vähemmän hermoille käyvää ja sujuu joutuisammin - kutsukorteista yli jääneistä paperitarpeista. Ideana on solmia paikkakortti kunkin vieraan lasinjalkaan kiinni, minkä toivomme siirreltävyydellään rohkaisevan ihmisiä uskaltautumaan myös poistumaan omalta paikaltaan - vaikka sen lasin kanssa.


Toiset pakolliset näperrykset ovat ruokavaliosopivuudesta informoivat lappuset. Nämäkin halusin hiukan epäperinteisiksi, ja ajattelin, että rentoihin ja TSI-henkisiin pippaloihin sopii se, että kyltit tökkii suoraan kakkuihin ja pitsapala- tai voileipäröykkiöihin. Omien mieltymysten ja myös vieraskannan huomioiden pääosa tarjottavasta tulee olemaan laktoositonta kasvisruokaa, josta merkitään erikseen lihaa tai kalaa sisältävät ja toisaalta täysin vegaaniset pöperöt.

Huomenna tähän aikaan olenkin sitten jo rouva! Seuraavaksi luvassa postausta ainakin sormuksesta...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huijui, mietin tota eilen nukkumaan mennessä, että sä oikeesti olet kohta nainut nainen. Rouva.. Hurjaa!

-Ki

Stellar kirjoitti...

Meillä on melkein samana päivänä hääpäivä siis. Rouviinnun ylihuomenna. Vietä ihana päivä!

compassionateapproach kirjoitti...

hyvännäköistä! <3

mä alan näperrellä tässä soittolistan parissa! :D

Saoka kirjoitti...

Oikea meininki! Onnea ja menestystä :-)

Katarimaria kirjoitti...

Ki, onhan se vähän hassua kun en tunne olevani vielä ollenkaan niin vanha että voisin olla naimisissa :D M:n sentään täytyy lisäksi totutella vielä uuteen nimeenkin.

Stellar, meidän juhlat on edessä vasta viikon päästä, joten silloin on isompi hulina vaikka eilinen oli oikea hääpäivä. Oikein ihanaa juhlapäivää sinullekin!

compassionateapproach, kiitos! Toivottavasti vaan ideat sitten käytännössä toimii... Odotan innolla biisivalikoimasi kuulemista!

Saoka, kiitos!