sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Lomalta ja blogilomalta paluu

Viron-reissusta on jo viikko, mutta useamman päivän tietokoneen välttely tuntui niin mukavalta, että päätin jatkaa sitä vielä kotonakin. Tässä nyt kuitenkin viimein kunnon bloggaajan tavoin matkakuvaoksennus. Mahdolliset blogia seuraavat naamakirjakaverit voivat hypätä yli, sillä nämä on jo nähty. Olisin asetellut nämä jotenkin kauniisti kollaasiksi mutku en ossaa.


Reissun ostokset jäivät sitten suhteellisen vähäisiksi, enkä edellispostauksessa suunnittelemiini kauppoihinkaan jaksanut kuin vilkaista. Oli jonkinasteista blogipersoonakriisiä ilmassa: pitääkö käydä kiertämässä kauppoja vain siksi että voi kirjoittaa että kävinpä siellä. Samaa leggari-tunikasettiä ja ällöjä kevätpastelleja niissä oli kuin kotoisella Henkkamaukalla, ja vaikka kiiltopöksyt näyttää hienoilta joillakin ja itsekin omistaisi monta vaatetta mihin sellaiset voisi yhdistää, tuntuu silti sovituskopissa idiootilta katkoessaan kynsiä sellaisia jalkaan kiskoessaan. Ja vaikka yhdessä kaupassa oli punaiset kengät ja mietin, että ne oli pakko saada, jätin ne hyllyyn kun en keksinyt mitään järkisyytä niiden ostamiselle. Enkä juossut ennen lähtöä hakemaan niitä vaan olin tyytyväinen ajatellessani kaikkia kotona odottavia kevätkenkiäni. Trendikauppojen sijasta oli mukavampi kiertää toreja ja käsityöputiikkeja (en tuntenut oloani wannabe-muotibloggari-pyrkyriksi vaan ihan itsekseni vaan).

Tuin paikallista käsityötä ja ostin kaulurin ja rintaneulan. Veljentytölle meni tuliaisiksi siili, joka oli niin söpö, että ikuinen pehmoleluleikkijä ei olisi malttanut millään luopua siitä. Lisäksi ostin pari tunikamekkosysteemiä tarttolaiselta kirpparilta, niistä kuvia joskus lähiaikoina.

Ei kommentteja: