tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kenraaliharjoitus

Vaikka nyt näyttää siltä, että perjantaina sataa kaatamalla vettä, eikä valokuvien ottaminen onnistukaan suunnitelmien mukaan maistraattireissun päätteeksi, aion kuitenkin tällätä sitä parin minuutin seremoniaa ja mahdollisia skumppakilistelyjä ja lounasta varten. Koska vihkiminen on jo aamukymmeneltä, harjoittelin tukan ja naaman laittamista vielä kertaalleen tänä aamuna aikaa ottaen, jotta herään varmasti ajoissa. Tunti siinä suunnilleen meni.Tukkasuunnitelmat eivät siis ole juurikaan muuttuneet sitten edellisten kokeilujen. Omasta mielestäni sopivan karheat ja luonnollisen näköiset kiharat syntyivät vaahtomuovipötkyläpohjalta otsa- ja päällihiukset muotoiluraudalla viimeistellen. Pinnejä pitää toki ostaa vielä lisää ainakin ennen varsinaisen juhlapäivän koitosta.

Ei tulisi muuten meikkibloggaria minusta, kun peilinäkymää vastaavien kuvien ottaminen tuntuu olevan niin vaikeata. Eikä minun luomilleni kannata väkertää kovin monimutkaisia varjostuksia, kun eivät ne vaikuta niiltä mihinkään näkyvän. Tässä armottoman luonnonvaloinen kuva juhlameikin harjoituksesta. Eipä uskoisi, että luomiväriäkin oli kolmea sävyä.


Hankin muuten juhlia varten huulipunan kiinnittäjäaineen Amazonin kautta tilaamalla. Kuvassa väritin huulet kokonaan rajauskynällä ja sudin päälle olemukseltaan hiukan ällöttävästi kynsilakkaa muistuttavaa tököttiä. Ei ainakaan noin tarkassa valossa kovin loistokas lopputulos, sillä kiinnitysaine tuntui kuivattavan huulia tosi paljon ja pakkaavan jopa rajauskynän huuliryppyihin. Mutta eipähän tahraa eikä lähde pois sitten millään. Positiivista on, että puna ei myöskään lähtenyt lätkimään, vaikka levitin kuvan ottamisen jälkeen päälle ihan tavallista huulirasvaa, joka paransi sekä tuntumaa että peilikuvaa huomattavasti.

Muilta osin aion käyttää häämeikissäni samoja vanhoja tuttuja ja turvallisia purnukoita kuin aina muutenkin. Tosiaan tuo värittömän kynsilakkapurkin näköinen juttu on se huulipunan kiinnitysaine, josta löytää lisätietoja vaikkapa googlaamalla CCUK Lipcote Lipstick Sealer.


Jos Mahdollisilla Lukijoillani on oivallisia juhlameikkivinkkejä, vielä ehtii laittaa jakoon! Entä löytyykö ideoita kivoista sateensuojaisista kuvaustaustoista läheltä Turun keskustaa?

Loppuun vielä pikkuinen vilahdus uteliaille puvusta, joka on nyt topin viimeisiä fiksauksia vaille valmis!

8 kommenttia:

mirella kirjoitti...

Aivan tosi nätti kampaus ja ihanan väristä huulipunaa! Oonpa muuten metsästänyt tuota huulipunan kiinnittäjäainetta, mutta missään sitä ei enää nykyään myydä. Muistan, että ostin sitä joskus yläasteikäisenä Body Shopista, mutta sieltäkin se oli poistunut kuulemma jo vuosia sitten. Voisinpa jopa tilata tuota samaa, mitä sää olit ostanut. Paljonko muuten maksoit tuosta? Ai niin ja laitoin muuten silloin, kun mulla oli sitä body shopin kiinnittäjää vielä jäljellä aina huulirasvaa siihen päälle, koska toi litku tosiaan kuivattaa huulia aika paljon.

iitu kirjoitti...

Sinä oot kyllä kaunis morsian, vaikka puku päällä et vielä olekaan. Tippa tuli vanhalla kerhokaverilla linssiin. (Mut älä kerro kenellekään, etteivät luule herkkikseksi. :D)

Salka kirjoitti...

Olet kaunis, ihanaa hääpäivää teille toivotan jo nyt, jos et ehdi sitä ennen päivittämään :)

Irvikissa kirjoitti...

Kai harjoittelit kunnolla?
1) Selvitä kurkku
2) Selkeä ja kuuluva "Ei!" ;D

Katarimaria kirjoitti...

mirella, kiitos! En tiennyt, että tuollaista on joskus myyty Suomessakin. Tosiaan firma joka tuota tököttiä Amazonissa myi oli nimeltään Blush Cosmetics ja postikulujen kera hintaa tuli noin kahdeksan euroa, eli ei sinänsä paha, kun tuntuu tosiaan ihan toimivalta.

iitu, kiitos! saa nähdä kuinka paljon itse vollotan huomenna ja viikon päästä...

Salka, kiitos! Kyllä tässä vielä hääjuttua on luvassa useampi postaus. Jotenkin sitä jännittää ja orientoituu enemmän siihen ensi viikon juhlapäivään, vaikka käytännön rouviintuminen tapahtuukin jo huomenna. Maistraatissa kaiken pitäisi kuitenkin mennä aika yksinkertaisesti.

Irvikissa, harjoituksia ei ole pidetty, joten kuultavaksi jää millainen epäselvä piipahdus kurkustani siellä virkailijan edessä lähtee ;)

Rhia kirjoitti...

Ihana kampaus, tykkään noista koristeista =) Meikkikin on kaunis, tosin mä ehkä laittaisin vähän vahvemman varjostuksen tuonne luomivakoon. Odotan innolla pukukuvia!

Rhia kirjoitti...

Niin paitsi että mun ehdotushan tuli ny auttamattomasti myöhässä =) no hällä väliä, kaunis morsian silti.

Katarimaria kirjoitti...

Rhia, kiitos! Vinkit ehtivät kyllä käyttöön vielä ensi lauantain juhliin ;)