torstai 25. maaliskuuta 2010

Raskaan päivän mukava ylläri


Onni ei tuntunut potkivan eilisessä työhaastattelussa (lopullinen vastaus tosin tulee vasta ensi viikolla), mutta tänään raskaan opiskelupäivän jälkeen löysin sentään kynnysmatolta piristävän yllätyksen. Tuuri nimittäin suosi minua MouMoun Facebook-fanikerhossa järjestetyssä arvonnassa, ja tänään vastaanotin palkintoni. Voitin pötkylällisen eli peräti yhdeksän kappaletta Da Vinci -merkkisiä mineraaliluomivärejä!


Ostan uusia luomivärejä tavattoman harvoin, koska ne kuluvat niin hitaasti, ettei niiden hamstraamista voi perustella samalla tavoin kuin vaikka puuterin tai ripsivärin. Tämä voitto oli siis erittäin tervetullut lisä silmämeikkivalikoimaani, kaikki sävyt ovat mieluisia ja vaikuttavat varsin käyttökelpoisilta, ja on hauska päästä kokeilemaan jauhemaista mineraaliluomiväriä - tosin pelkään mämmikourineni kippaavani pian muutaman noista kumolleen kylppärin lattialle. Lupaan postailla myös kuvia näistä käytössä, kunhan jonakin aamuna taas olisi energiaa ensinnäkin käyttää hiukan luovuutta meikatessa ja toiseksi aikaa valokuvata pärstäänsä.

Muille suosittelen onnen testaamista muun muassa täällä Prefectan (muistathan mainita osallistuessasi, mikäli tiesi kulki linkkini kautta!) tai täällä Mirellan arpajaisissa.

3 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Oi mikä ihana palkinto! :)

compassionateapproach kirjoitti...

ohos! vau, ja onnittelut!

plus mun pitää sua joskus haastatella näistä mineraalimeikeistä.

Katarimaria kirjoitti...

Maya, eikös olekin! Ahkera arpajaisosallistuminen kannattaa :)

compassionateapproach, joo paasaan mineraaleista mielelläni ;)